Facebook Profil ve Sayfa Hack Yöntemi

TheKar1zma

Özel Üye
1 Eki 2012
9,317
50
-
Selamun aleyküm arkadaşlar sizlere güzel bir yöntem sunmak isterim bunu çok kullandım ben işe de yaradı yaramaz diye arkadaş yalan atmış olur Öncelik le bir mail adresi açalım hemen facebooka girelim üye olalım

resimde gördügünüz gibi isim soy isim yazın

hhs3u.png


Profili açtınız hemen msn adresinize mail gelir hemen facebook hesabını onaylayın öncelik le

Bunu profil resmi yapın

hhs5b.jpg


Bunuda kapak resmi yapın

hhs67.png


Şimdi profilinde temizlik var öncelik le arkadaşlık kimse göndermesin profilimize onun için bizi kimse aramadan aramasın gizleyelim gizlilik ayarlarından profili yeni açtık profilde facebooka katıldıgımız tarih var bunu siliyoruz resim ekledik onlar duvarımızda yazıyor onları siliyoruz yani kimse hesaba mesaj gönderemiyor arkadaşlık istegi gönderemiyor profil de ise hiç birşey göremeyecem herşeyi yaptık herşey gizlendi arkadaşımız olmayan hiçbirşey görmeyecek şekilde ayarlayacaz sıra hack e geldi İstediğimiz sayfaya yada profile mesaj atacaz onları mesajı görecekler facebooktan geldiğini sanacaklar


Atılacak mesaj içeri isteyen değiştirebilir :



*************************************************************
Facebook hesapları öncelikle kişilerin gerçek hayattaki arkadaş çevresi ile özgün iletişim kurması içindir. Facebook’taki diğer kişilere karşı davranışlarınızın uygunsuz olduğu tespit edildiği ve bir çok şikayet bilgisi aldığımız için hesabınız kapatılabilir. Yasaklanan davranışlardan bazıları şunlardır:

• Tanımadığınız kişilere arkadaşlık istekleri göndermek
• Yabancılara istenmeyen, rahatsız edici Gelen Kutusu mesajları göndermek
• Siteyi flört veya iş amacıyla başka kişileri aramak ve mesaj atmak için kullanmak
• Sahte İsim Kullanıyorsanız: Facebook’a üye olurken Rumuz, Nickname ve gerçek isminiz dışında bir isim kullanıyorsanız bu hesabınızın kapatma nedeni olacaktır.

Haksızlığa uğradığınızı düşünüyorsanız lütfen aşağıdaki adrese giderek hesabınızı doğrulayınız. ///buraya fakeniz gelecek ister giriş fakesi koyun ister apps fakesi koyun isterseniz http://www.facebook.com/aktivitekontrollers/app_190322544333196 şuna benzer fake yapın koyun bence buna benzer fake yapın koyun yenmesi idealdir/// Bu karar kesindir. Anlayışınız için teşekkürler, Herhangi bir sorunuz veya kaygılarınız varsa www.facebook.com sayfadasındaki SSS sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

The Facebook Team Facebook © 2014 ******************************************************************


Mesaj da bu istediğimiz sayfa ve profile yollarız insanlar bunu facebooktan geldi sanarlar fakenize tıklarlar giriş yaparlar şifresi sizde sakın işe yaramadı kötü yöntem demeyin bununla akıl almayacak sayfalar aldım yöntemi geliştirmek size kalmış..

Mantıklı Bir Yöntem Deneyebilirsiniz

İyi Forumlar
 

TheKar1zma

Özel Üye
1 Eki 2012
9,317
50
-
Karşılaştığım sm yöntemlerinden birisi kandırmak sizin becerinize kalmış birşey :)
 

okan1628

Üye
6 Tem 2013
130
0
Ad - SoyAd : Senin dediğin gibi yapıyorum isim soy isim olmuyor facebook orjinal adınızı kullanıın diyor .
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.