Facebook rengini değiştirme %100 çalışıyor

CaLLouS

Kıdemli Üye
30 Ocak 2009
3,025
0
Günümüzde artık nerdeyse herkesin bildiği ve kullandığı facebook artık rengini baydı bunu herkes biliyor.Facebookun rengini değiştirmek istiyoruz

https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/downloads/latest/748/addon-748-latest.xpi?src=addondetail

Buradan greasemonkey eklentisini kuruyoruz.Daha sonra Firefox'u yeniden başlatıyoruz.

https://tik.lat/kraGE Facebook Auto-Colorizer eklentisini indiriyoruz ve Facebook'a giriyoruz...Artık Facebook'ta her sayfada farklı bir renkle karşılaşacaksınız.

NOT: Sadece Mozilla Firefox ile çalışır.
 

CaLLouS

Kıdemli Üye
30 Ocak 2009
3,025
0
Sen iste yeterki :yaho1

5311877-ekran2.jpg
 

sagopa_34

Yeni üye
15 May 2010
3
0
cok guzel olmus bu renk işide yapdım calısıo ama renkler guzel deıl yaw :DD: onları degıstırme imkanı warmı???
 

kaya_34

Yeni üye
20 Tem 2010
5
0
bu sadece sende görünür facedeki kişiler renkleri görmez bilmeyen arkadaşlara bilgi olsun
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.