Facebook Ta Kişinin E*posta adresini Görmenin bir yolu Varmı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

oalan

Üye
26 Ağu 2009
141
0
ARkada$lar Bilindiği gibi Facebookta Gizlilik yolu ile isteyen iletişim bilgilerini GizleyebiLiyor. Benim merak ettiğimim Kişinin gizlediği iletişim bilgileri (e-posta) bulmanın bir yoLu varmı.. trojan ve keyloger haric.
 

sinner35

Üye
9 Ağu 2011
53
0
VAR!! anlatmaya calisicam tutma ihtimali %70 neyse anlatayim simdi facebook sayfasini ac ve sifremi unuttum de ve cikan sayfada yani burasi: ( [URL="https://www.facebook.com/recover.php" ve oradan iki ci kutu yani (facebook kullanici adini) girin dediyi yere emailini bulmak istediyin kisinin ID ni yapistir.yani id su sekilde yapistirmalisin (ornek)[URL="http://www.facebook.com/profile.php?id=646435003" ve aramaya bas ve cikan sonuc aradiyin kisinin profil resmi cikar ve bu benim hesabim de sifre yenile i tikla ama e-postaya kodlari gonderme sadece kisinin email ni bulucan yani kisinin adi (ornek) Ali Bayraktar ve parola sifirlama sayfasin da soyledir ornek: a*********r@h***.c**
yani adam hotmail kullaniyor veya yahoo onu da anlarsin artik emailin sonu nu takil edersen neyse
yani facebook emailin basini ve sonu sana vermis sadece aralardaki yildizlarii bulucan oda basit zaten ornek soyledir ornek: [email protected], [email protected] , [email protected] [email protected] bunlardan kesin biri tuttar ve ikinci sekmeyi ac facebook hesabini tanimla sayfasindan gene email bolumun de hepsini dene tutanlara bakaradiyin kisinin profilini gorursun zaten insallah yardimci olabilmisimdur ben bu sekilde hergun email alabiliyorum insallah anlamissin dir !!
 

AcemiiHack3r

Katılımcı Üye
5 Kas 2011
492
0
"sinner35" iyi güzel demişsinde bukadar basit olacagını sanmıyorum, yani e postasını adı soyadı olarak yapan az ksı var hadı yaptı dıyelm sonuna rakam da ekler cogu ksı, birde onla ugras ugrasabılrsen :)) Ama genede bulunabılır mantıklı..
 

oalan

Üye
26 Ağu 2009
141
0
tesekkürlr arkadaslar.. fake mail i yutan cok az kişi kaldıı. sinan arkadaşımızın anlattığı yöntemi biliyorum dah a önce a*********y@h***.**m seklinde verilen maiileri kaynaktan tam olarak alabiliyorduk face bu acığı kapattı. yinede teşekkürler
 

sinner35

Üye
9 Ağu 2011
53
0
dogru soyluyorsun ama unutma bu mantik hicbir zman deyismez kisi ilk once kendi adi soyadi adina email acar bu hic fark etmez yahoo, hotmail,aol, ne olursa olsun turk veya yabanci bir kisi dunya genelinde aynidir veya nick ini yazarlar oda zaten facebook sayfasinda parantez icinde vardir %45 yazan var yada sonu rakam demissin oda zaten buyuk ihtimalle dogum tarihleri oluyor gene aralara (.) (_)(-) koyarak sonuca %60 ulasilabilir :) konuyu bir ara resim li anlaticam insallah :)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.