Fake Facebook Script 2020- Kolay Yoldan Hesap Çalma

sezera13

Yeni üye
11 Kas 2007
1
0
Merhaba dostlar, hepinizi teker teker selamlıyorum. Yine bir videolu anlatımın konusunda beraberiz. Belki bir kısmınız videodaki linkten ve scripti indirmek için geldi. Biliyorum sabırsızsınız ancak neler yaptığınızı ve neden yaptığınızı bilmek önemli. Lakin yine de vaktiniz darsa; linkler konunun en altındadır.

Nedir bu Fake dersek, Facebook giriş yapma sayfasının aynısı olan bir site oluştururuz ve çeşitli senaryolarla mesela şu caps'e bir baksana diğerek hedefe link gönderilir. Kurban da önce giriş yapacağını sanarak bizim sahte sitemizden giriş yapar ve bilgileri bize gelir. Ardından sitemiz onu komik caps'e yönlendirir ve kurbanın ruhu bile duymaz.
Kısacası bu yöntem lügatta 'phising' olarak geçer. Birçok hosting phising scriptleri olduğu zaman bunları hemen tespit eder ve siteyi açtıktan en fazla 2 gün sonra ekranda kocaman 'ACCOUNT SUSPENDED' yazısını görürsünüz.
Üzülmeyin, 20 dk boyunca keriz bir hosting araştırdım ve buldum. Bırakın phising'i tespit etmeyi, sitenize shell atsanız ruhu bile duymuyor :) Ayrıca benim kullandığım script genç daha, 2015 model.
Bütün detaylar videodadır. Anlamadığınız kısmı özel mesaj atarak sorabilirsiniz. Her konumda yaptığım gibi burda da kısaca adımları özetleyelim;

  • 0fees.net'ten Free Domain Hosting Alınır
  • Scriptteki 'son.html' isteğe göre editlenir Notepad ++ ile
  • Filezilla Yardımıyla FTP'den Script sitemize atılır
  • Link kısaltılarak sitemiz çeşitli senaryolara gönderilir ve kurbanın hesabı ele geçirilir

Merhaba sabırsızlar :) İşte linkler:

Fake Facebook Script 2. Sıradadır, Tıklayınız.

Arkadaşlar gördüğünüz gibi hiçbir şüpheli dosya yok. Ayrıca bazı zeki arkadaşlar atlamasın, 'şifreli değil mi bu hadi taratsana şifresizi' diye. Bu tarama, ŞİFRESİZ HALİNİN sonucudur.


Herkese başarılar arkadaşlar, yanlız unutmayın ki Facebook hesabı çalmak yasal bir suçtur o yüzden dikkatli çalışın. Benim hiçbir sorumluluğum yok bu konuda sadece eğitiyorum sizi ;)






kardeşim Rar şifresini Göremiyorum Tekrar paylasabilirmisin yorumlardada göremedim.
 

LulzSecurity

Katılımcı Üye
9 Ağu 2015
399
0
Istanbul
Linkleri yenilermisin lütfen girerken 502 Bad Gateway hatası alıyorum teşekkürler :)

edit: gerek kalmadı site kendine geldi sadece videolu anlatım eksik link tamam
 
Son düzenleme:

ratio

Kıdemli Üye
6 Tem 2013
2,456
6
Turk
Dostum, linke tıklıyorum. "Video kullanılamıyor" diyor?
Ek olarak "Error establishing a database connection" linkteki sitede de bu yazı çıkıyor.
 
Son düzenleme:
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.