Fake Facebook Scripti

DeneyimsizDenek

Özel Üye
20 Şub 2011
11,756
90
34
Gökyüzü
Çoğu kişi fake facebook dosyaları arıyor ve kolay kolay bulamıyor.Ben yardım merkezinde gördüklerime yardım ediyor,elimden geldiğince yetişiyorum ama yine de bana bolca mesaj geliyordu.Bende dosyaları paylaşmaya karar verdim.

Yok buna kanan yok,lamer işi demeyin.Yeni başlayanlar bunu da öğrenmiş olsun ;) Eğer becerebilirsem yarın videolu anlatım da ekleyeceğim.

Multiupload.nl - upload your files to multiple file hosting sites! (geçici olarak star-turk un linkini attım)


Dosyalar burda kurmayı beceremeyen olursa bir p.m. ye bakar ;)

Konu yanlış yerde olabilir.Ricam silinmesin farklı bir yere taşınsın.

KONU ANLATIMI


Eklentiden indirdiğiniz dosyaları bir klasöre çıkartın.
- Ardından "post.php" dosyasını not defterinde açın.
İçinde en altta göreceğiniz "Mail adresinizi yazın" kısmına hesap düştüğünde bildirim gitmesini istediğiniz mail adresini yazın. Kaydedip kapatın.
- Dosyalarımız hazır olduğuna göre sıra geldi dosyaları hostunuza (ftp'ye) atmaya. (Hostunuzun olduğunu varsayıyorum, yok ise buradan sormayın forumda ya da googleda arama yapın free host alma ile ilgili anlatımları bulabilirsiniz)
- Dosyaları ftp'ye attıktan sonra "hesaplar.txt" nin CHMOD ayarını 777 yapın. (bu gereklidir)

Arkadaşlar mail sistemi her hostingde çalışmayabilir. Herhangi bir sorun yaşarsanız hostinginizi değiştirmeyi deneyin. Bunun dışında düşen hesapları mail ile takip etmek zorunda değilsiniz, siteadresi.com/hesaplar.txt ilede düşen hesapları görebilirsiniz.

Ben com.nu ya yüklüyorum.Türkçe karakter hatasını kaldırmak için index.php ye txt formatında girin.CTRL+F ye body yazın sonuncu body yi silin ve kaydedin.
 
Son düzenleme:
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.