Geri dönmek bugune nasipmis Eski thtliler

Reacker07

Üye
18 Ağu 2011
185
0
Erzurum
Selamun aleykum öncellikle herkese.

Bir zamanlar turkhackteamde grafik team liderliği yapıyordum ama o zaman ki ekibimizin dağılmasıyla ayrılmak zorunda kaldık arkadaşlarla beraber. Belki içinizden birlikte çalıştığımız kişiler vardır.Emeğimizi helal ettik biz giderken bir gün geri dönüp tekrar hizmet etmek bugune nasipmis iste velhasıl kelam Vatanımızda yaşanan son olaylardan dolayı duyduğum rahatsızlıktan dolayı ne yapabilirim diye düşünüp tekrar siteye dönmeye elimden geldiğince her arkadaşa grafik konusunda yardım ederek bir nebzede olsa payımız olacağını düşündüm. Pkk ile savaşta yapılan bütün hack çalışmalarına ister index ister fotograf ister video çalışması ne isterseniz onu yapmaya hazırım. Buradanda özeldende yazabilirsiniz her türlü yardım etmeye çalışırım.

GÜN BİRLİK OLMA GÜNÜDÜR !​
 
Son düzenleme:

eas97

Yeni üye
1 Tem 2015
14
0
BEYLER BU KONU ICIN DIKKAT CEKERIM !!!!! BASTA STAR VE KANAL D OLMAK UZERE KANAL LAR SIGARA ALKOL vb. ZARARLI VE ÖRNEK ALINMAMASI GEREKEN SEY OLARAK GORUP SANSURLUYOLAR AMA YINE ZARARLI OLUP SANSURLENMEYEN TECAVÜZ OLSUN VEYA BAYA MINI ETEKLI OLSUN GORUNTULER VAR . TURK TARIHINDE BOYLE SEY OLMAMALI LUTFEN BU GIBI HADISELERE BİR TAKIM İŞLER YAPIP ENGELLEMEMIZ LAZIM BUNLARIN AMACI YABANCI DEVETLERIN KULTURUNU TURK KULTURUYLE DEGISTIRIP ORTADAN KALDIRMAKTIR
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.