Gizli Tesla Deneyleri FBI Gizli Belgeler DeepWeb 5.Seviye | Komega

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Komega

Yaşayan Forum Efsanesi
9 Tem 2013
9,706
6
Dünydn .s
tesla_tower2_lg.jpg



Selam arkadaşlar Tor'da gezinirken gizli dökümanların bulunduğu .loky'li siteden bulunan FBI'ya ait Tesla'nın gizli deneylerini docroid'e upload edilmiş şimdi sizlerle paylaşıyorum.

Belge 1 [Docroid]
Belge 2 [Docroid]

ognQMk.png


Tesla'nın Ölüm Işını Deneyi 2. Dünya Savaşında Kullanılmıştır.

Pqv3b9.png


Tesla'nın Uzaylılarla İlgili Bir Deneyi

JYdLjY.png


Arkadaşlar üst düzey ingilizce biliyorsanız anlarsınız.
headbang2ft9.gif



Işınlanma Deneyi Philadelphia:Rainbow Project


Tesla'nın Işınlanma Projesi PDF'de Mevcut .

**Bu arada tor ile nasıl bağlanabilinmiş diyen arkadaşlara sesleniyorum internetten aratırsanız Chaos VPN ile tor'dan loky ve closs uzantılı sitelere girebilirsiniz.
 
4 Eki 2015
80
0
Kardeş buna saygı duyuyorum ama Google Görsellerde aynıını buldum.ve bi sayfada unclassified yazıyordu.
 

zztri

Yaşayan Forum Efsanesi
9 Tem 2015
10,053
390
Ankara
Üstadım.. İngilizce bilmiyorsanız, ingilizce bir şey paylaşmayın..

Dalga geçmekten bıktım yahu... Ne gizli belgesi, ilk fotoğrafta koca koca "UNCLASSSIFIED" diyor, yani gizli değil. İçini okuyorsun - "yaa New York Times'ta - gastede yani - şöyle bir makale okudum savaş departmanının işine yarar mı?" türünden basit bir haberleşme...
 

zztri

Yaşayan Forum Efsanesi
9 Tem 2015
10,053
390
Ankara
Çevirmen hocalar şunu türkçeve çevirse güzel olur ...

Sadece en baştaki ile en sondakine baktım.. En sondakine de göz gezdirdim.

En baştaki dediğim gibi, adalet bakanlığında elemanın teki New York Times'ta bir yazı okuyor, soruyor "ya bu savaş bakanlığının işine yarar mı?" diye..

Sonuncu da Tesla'nın ölümünde avukatının odasında ne yaptığını anlatan bir belge, avukatın ağzından yazılmış.. Yok öyle ölüm ışını filan.. Dersinize çalışın.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.