İnci sözlük İslami bir grup tarafından hacklenmiştir

ihan3t

Kadim Üye
7 Şub 2012
5,018
24
index yazısı :

"" Hoşgörü : Başkalarını eylem ve yargılarında serbest bırakma, kendi görüşümüze ve çoğunluğun görüş biçimine aykırı düşen görüşlere sabırla, hem de yan tutmadan katlanma demektir. İzin verme, aldırmama, iyi karşılama anlamlarına da gelir."

Peygamber Efendimiz HZ. MUHAMMED (S.A.V) adına açılan ve hakaret içeren mesajlarınızı unutmadık . Utanmazmısınızki bizim adını bile ağzımıza alırken haya ettiğimiz o peygambere hakaret etmeye . İçinizde Küfrü fazlası ile hak etmiş olanlar olmasına rağmen küfür etmeyeceğim çünkü ben sizin o Hakaret ettiğiniz Peygamberin bize bildirdiği ALLAH dan korkarım . Site sahibi arkadasa dostça bir tavsiye ;

Ne olursan ol Bu yazıların önüne gecmek elinde iken sessiz kalma..

ölmedik sadece uzaktayız"

Ve indexe Sami Yusuf'tan Allahumme ilahisi koyulmuştur.
 

ihan3t

Kadim Üye
7 Şub 2012
5,018
24
Evet ekşisözlük ve uludağada saldırılar yapılmış fakat onları gözümle görmeye yetişemediğim için sadece incinin haberini verdim.
 

ihan3t

Kadim Üye
7 Şub 2012
5,018
24
Dostum hacklendiğini zaten biliyorum direk sozlukspot.com hacklendi sadece şuan inciye girenler görebilirler indexi ondan bahsediyorum ben.
 

cliptonic

Yeni üye
1 Ara 2011
48
0
işte site hack budur arkdaşlar etrafımızda anitk kuntik siteleri hackleyip ben haackerım diye dolanan arkdaşlar hack yaparken kayda değer bir amacınız olmalı
 

BlacksGuardian

Katılımcı Üye
25 Haz 2012
309
0
Underground
beyler bu arada hackleyenleri tespit ettik felan diyolarmış. orda yazdıklarıyla alakası yok. ben 2 sinide tanıyorum. dr.ly0n kayseride oturuyor diye konu açmışlar adam özbekistanda...
 

byeren100

Uzman üye
6 Tem 2012
1,626
1
İstanbul
Hacklendiğinde ben golgeler.net teydim sayfayı yeniledim baktım ********** ekşisözlük ve halk tv nin zone-h leri alınmıştı fake herhalde dedim index basmışlardı gerçekten :)
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.