İnstagram hesabi nasil çalabilirim?

cashflash

Üye
28 Kas 2023
140
30
Merhabalar, instagram hesabı nasıl çalabilir lütfen yardımcı olun kötü amaç için kullanmayacam
dediğiniz şey biraz zor, hiçbir şey bilmeyen birisi için çok daha zor. sosyal mühendislik ve phishing'i birleştirerek bir şeyler yapabilirsiniz. çalmak yerine daha düşük şeyler deneyebilirsiniz. örnek olarak instagram sahte formlarla kapattırmak gibi.
 

Legendary14

Yeni üye
26 May 2022
8
1
Kardeşim hesap çalmak zor heleki instagram gibi büyük bir platformda bildiğim kadarıyla deneyebileceğin tek yöntem phishing yöntemi brute force mantıksız olur çünkü şifreyi 4 , 5 kere yanlış girersen banlıyorlar. İnstagram ve bu tür büyük platformlar için brute force anca kuantum bilgisayarlar ile olur.
 

sorgulamayın

Katılımcı Üye
12 Kas 2023
251
32

invisible blood

Uzman üye
15 Eyl 2023
1,177
443
Merhabalar, instagram hesabı nasıl çalabilir lütfen yardımcı olun kötü amaç için kullanmayacam

Bu konuyu inceleyebilirsiniz hocam.
 

'Ra

Ticaret Kategori Sorumlu Yardımcısı
21 Kas 2015
2,432
981
Merhabalar

phishing yöntemini deneyebilirsiniz.


bu konu yardımcı olacaktır

İyi Forumlar
 

Gauloran

Moderasyon Tim Lideri
7 Tem 2013
8,269
754
en kolay yol phishing. belli bir instagram hesabi yoksa oyun hileleri uzerinden yuruyebilirsiniz bu aralar cok fazla hesabin calinmasina neden oluyor.
 

Lihtg

Kıdemli Üye
15 Mar 2022
2,062
899
lihtgTHT.php
Merhabalar, aşağıdaki konuda uygulamalı şekilde nasıl yapılacağı var inceleyebilirsin. Esenlikler.
 

Butcherb3y

Uzman üye
1 Eyl 2022
1,618
1,201
Anıtkabir
Merhabalar, instagram hesabı nasıl çalabilir lütfen yardımcı olun kötü amaç için kullanmayacam
Brute force artık işine yaramaz genel olarak ise yaramaz onun dışında phishing yaparsın ki güzel bir şekilde inandırıcı yaparsan sonuç alabilirsin örnek olarak fake Instagram telif sitesi vb kuruyorlar kurbana atıyorlar bunu kurban giriş yaparsa bilgileri sana geliyor yada mailden vb yerde. Zararlı yazılım yedirip cihazına vb yere girecen. İşine yaradı ise çözüldü işaretlerseniz sevinirim
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.