İnstagram Hesap Satma

VATANMEVZUSU

Katılımcı Üye
9 Ara 2017
371
0
Öncelikle Tekrardan Merhaba Arkadaşlar Bugün Elime 60k lık full aktif bir hesap gecti hesap inanilmaz aktif story 20k izleniyor 90k profil ziyareti var tam inceleyemedim hesabi dondurdum eger inanmiyanlar varsa hesabi açınca mesaj atabilirler sizce bu hesabı kaç tl ye satmaliyim ve nerede satmaliyim acil satmam lazim yardim edecek arkadaslar varmi
 

#By.KapTaN

Kıdemli Üye
14 Mar 2017
2,340
7
Teşkilat
Forumdan bir üye ile alışveriş yaparsanız, türk hack team ve türk hack team yönetim ekibi hiç bir şekilde sorumlu değildir.
Forumumuz da ticaret yasaktır. Ben uyarayım da :)
 

Justredhack

Katılımcı Üye
10 Ara 2017
382
0
facebook veya instagram hikaye paylaşma sakın
4 ay boyunca paylaşmadığım yer kalmadı 127k hesabı satmak için
satamadım: ilansat.com : gir ilan ver fiyat da 350 de anında alırlar merak etme
sitenin güvenliği açısından dolandırıcılığı önlemek için
kimlik ile yüzünün fotosunu istiyor ve telefon numara onayı
bunları yaptıktan sonra satabilirsin anında.
güvenmessen de sana kalmış sitenin sahibi ben degilim :D
kayıtlı binlerce üye var sıkıntı olmaz bende kayıtlıyım
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.