Instagram Zorbalığı

Akragas

Üye
22 Şub 2011
170
0
28
Manisa
Sayın Tht ailesi hepinize şu zor günlerimizde sağlık ve huzur dileyerek başlamak istiyorum.

Son 1 Haftadır Ben , nişanlım ve ailem instagram üzerinden bilmediğimiz bir şahıs tarafından aşırı derecede rahatsız ediliyoruz..

Rahatsız edilmek derken ; Cinsel içerikli fotoğraflar vs. Ayrıca ben hesabı kapattırma taraftarı değilim bana sadece kim olduğunu bulmama yardımcı olacak birileri varsa veya mail adresini en azından. Sizlerden çok rica ediyorum son 10 gündür tüm aile ilişkileri birbirine girdi. Bu kişi yakınımızdan fakat kim onu çözemedik. Karakola 2 sefer gittik halen sonuç yok.

Lütfen yardımcı olun.

Teşekkürler.
Sağlıkla Kalın
 

maj344

Katılımcı Üye
25 Şub 2019
277
2
bir şey olduğu yok, gündem falan olması lazım. bir tanıdığım da böyle bir şeye maruz kaldı. şikayet etmeye gitti. aldığı cevap `şikayet et butonuna basın.`
 

sky2222

Katılımcı Üye
17 Nis 2020
487
6
Threadripper
Resim göndererek İP adresini bulabilirsiniz(İplogger ile).Bu neye mi yarayacak? O kişinin sizin ağınıza bağlı olup olmadığını birinci elden anlaya bilirsiniz.Ayrı yeten yakınınızdaki kişilerin İP adreslerini kontrol ederek de sonuca vara bilirsiniz.Ama vpn kullanıyorsa o da batar.
 

Ariss

Kıdemli Üye
8 Mar 2016
4,583
114
uzay
Merhaba,

öncelikle geçmiş olsun çok kötü bir durum. Anlattıklarından yola çıkarak art niyetli biri tarafından yapıldığını düşünüyorum. En doğru karar elinizdeki tüm deliller ile fotoğraf,video konuşmaların ekran görüntüleriyle en yakın karakola gidip şikayetçi olmak. Fotoğraflardaki kişi yakınınızdan biriyse özel görüntülerini bu şekilde saldırı amaçlı veya şantaj için kullanması ciddi suçtur. Dediğim gibi kanıtlarla beraber şikayetçi olun. Kişiyi sizin bilmeniz bir şeyi değiştirmeyecektir. Hakkınız için polise gidin.

iyi forumlar dilerim
 

SinyorProfesorS

Kıdemli Üye
3 Nis 2020
2,265
288
Londra
Merhaba değerli üye

[ame]https://www.youtube.com/watch?v=M5xYetW17uo&t=88s[/ame]

Videoyu inceleyebilirsiniz

Bunun dışında hiçbir sonuç yok demek yanlış peşine düşmeniz gerek aksi takdirde bir sonuç alamazsınız
 

Algoss35

Üye
22 Tem 2014
224
4
Valeria
Karakol konuyla ilgilendiği takdirde siber güvenlik konumu ve aynı cihazdan girilmiş orijinal hesap bilgileriyle kim olduğunu bulabilir. Umarım sorun kısa sürede çözülür.
İyi forumlar
 

`AJAX

Katılımcı Üye
21 Haz 2019
398
7
Kişinin profilini, konuşmalarını şikayet ediniz, sonuç alamaz iseniz hukuki yollara başvursanız daha iyi olur, gerekli kanıtlar ile önce Instagram desteğe, sonuca göre de diğer yollara bakınız.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.