İnternetten para kazanma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Stavrapoll

Üye
7 Nis 2012
155
0
Sayın arkadaşlarım sizden ricam bana net bi yardım etmeniz.Bu sene lisemde son senem ve dersaneye gitmem lazım ama malesef para bulamıyorum.Bi yerde görmüştü googledan falan para kazanıyolar.Yani sorcagım soru internetten nasıl para kazanırım.Şimdiden teşekkürler...
 

Me Gusta

Katılımcı Üye
25 Haz 2012
705
0
.
İnternette para kazanmak kolay degildir.Fazla bir miktarda kazandirmaz.Vakitlerinizi vermeniz gerekir.Sizin de sinav senesi vaktiniz yok :)
 

Robbaan

Uzman üye
7 Nis 2012
1,329
0
fotoğraf çekip satabilirsin eğer profesyonel bi sekilde cekiyorsan.. esk iesyalarını satarak kazanabilirsin. yada web tasarım yaparakda olabilir. eğer bu işlerde iyiysen bir blog kur ve bloguna reklam al
 

Me Gusta

Katılımcı Üye
25 Haz 2012
705
0
.
Car satma isi cok vakit alir.Cok iyi car yapmasi gerekir.Sinavina konsantre olmasi onun icin daha yararli.
Bir suru kaynak kitaplardan,Bilgisayarlardaki programlardan yardim alabilirsin kardesim.Sorun oldugunda da bilen birine danis.Elbet vardir. :)
 

husey007

Katılımcı Üye
22 Şub 2012
417
0
Bencede oyunlardan para kazanması onun vaktini çok kaybettirir ve oyuna bağımlı olursa onun için daha kötü olur ki , metin 2 ve knight gibi oyunlar çabuk bağımlılık yapan oyunlardır.
 

capsizcakir

Uzman üye
15 Ağu 2011
1,206
0
allah yardımcın olsun kardeşim.. cafelerde felan çalışabilirsin ama ortam derslerini engelleyebilir.. oyunları önermem.. aynı sorun oyun için de geçerli.. marketlerde kasiyer felan olabilirsin.. yada mevsimlik işlerde çalışabilirsin..
bence en rahatı git bi pc yazılım işleriyle uğraşanın yanına ve site yöneticiliği iste.. yani adam gelir der bana bi site yap, sürekli ürünlerimin resmini koyayım adam yapar ama veri eklemeyle uğraşmaz, müşteri de bilmediği için, aanlaşırsan iyi para alırsın..
 
12 Şub 2012
57
0
ben keylogger'den 150 liralık çar soydum 100 liraya sattım ucuzdan hemen alsınlar diye

geçtiğimiz bir ay içerisinde 200 lira'ya yakın para yaptın KEYLOGGER sayesinde Metin2'de çar soyup , satarak

Çalışan bir hileyle KEYLOGGER'i birleştir indiren adam hem hileyi kullanır hemde KEYLOG yer ;)
 
Son düzenleme:

ant07alya

Katılımcı Üye
29 Ocak 2012
918
0
kardeşim banka reklamları var 18 yaşından büyüksen hesap al reklamalrırnı yapıyorsun örnek bi bankada 10,000 paylaşımda 2000 tlye kar çıkıor maa çok zor iş yani kısa 10,000 kişi tıklayacak..
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.