İsim soyisimsiz cep nosuz tc siz para transferini nasıl alırım

besyuzbe

Yeni üye
1 Eyl 2014
6
0
Arkadaşlar merhaba

Karşı taraftan belli bir miktar para alıcam
fakat banka hesabımı yada telefonumu vermek istemiyorum
yani bana parayı nasıl gonderebilir yardımcı olurmusunuz bilgisi olanlar
 

zztri

Yaşayan Forum Efsanesi
9 Tem 2015
10,053
390
Ankara
Biri sana para gönderecekse, mutlaka ve mutlaka kimlik gösterirsin. Hangi sistem olursa olsun.

Kripto para olarak göndersin, senin wallet hesabının senin olduğunu sen çaktırmadıkça kimse bilemez. Başka legal bir yöntem bulamazsın, hatta illegal bir yöntem bile bulamazsın.
 

JİTEM

Senior Hunter
31 May 2020
1,610
427
TBMM
Arkadaşlar merhaba

Karşı taraftan belli bir miktar para alıcam
fakat banka hesabımı yada telefonumu vermek istemiyorum
yani bana parayı nasıl gonderebilir yardımcı olurmusunuz bilgisi olanlar

Merhaba Degerli Üye Anonim Bir Şekilde Papara Hesabı Açarak İstediginiz Elde Edebilirsiniz Telegram Aracılıgı İle Eposta Onaylayın Telefon Numarası İçin İse Aşşagıda Size Bir Link Ve Kendi Konumu Atacagım İyi Forumlar Dilerim. :) :drunk

https://www.receiveasms.com/

https://www.turkhackteam.org/sosyal...whatsapp-icin-fake-telefon-numarasi-alma.html
 

sky2222

Katılımcı Üye
17 Nis 2020
487
6
Threadripper
Güçlü bir sistemden gizlenemezsin.Para transferi Paypal , Papara gibi servislerden gönderilebilir.Ayrıyeten kriptopara birimleri ile gönderebilirsin.Eğer illegal iş yapacaksan kimlik doğrulaması istemeyen bir hizmet kullanmanı öneririm.Kripto para olarak da Monero(XMR) , ya da Stellar(XML) kullanabilirsin , takip edilmeleri daha zordur.
 

ladyneydi

Yeni üye
3 Ara 2020
7
4
btc üzerinden yapabilirisin , ininal papara gibi sanal hesaplar oluşturarak yapabilirsin , yayın platformları üzerinden yollayabilirsin bynogame oyufor bunlarda isim yerine nick kullanabiliyorsun .
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.