Keylogger ile ilgili sorularr!

muratacik

Yeni üye
24 Eki 2012
5
0
Keylogger atcam birine ama risklerini ögrenmek istiyorum.. ayrıca keylogger atılan kisi kimin keylogger attıgını bulabilirmi veya nekadar süre sonra anlayabilir keylogger yedigini. yardımcı olun lütfen
 

R a D i A N T

Katılımcı Üye
2 Eki 2012
410
0
İSTANBUL
Kimin Keylooger Attıgını Tahmin eder sen mesela dikkaet edici cümleler kullanırsan tabikide seni tahm
in ederek bulabilir.
sen karsı tarafa server yollarken cümle kurarken asla dikkat ettirecek cümle kurma
 

28sefa28

Katılımcı Üye
6 Ağu 2012
636
0
BURSA-ZONGULDAK
Ttnet e polis belge ile geldiğinde seni öğrenmeleri 3 4 dk yani iş bilişime taşınırsa ister 1000adet ip gizleme kullan genede bulunursun.Ama gidip internet kafeden torjanı oluştrup yollarsan yada bilgisayarını wirelles ile bilmediğin bir modeme bağlayp yaparsan o modem sahibini bulursa seni bulamazlar aksi taktirde eve gelir pc ile seni alıp giderler :)
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.