Kodlarla ilgili

Hakan T

Üye
10 Eyl 2015
82
0
Arkadaşlar foruma baktım YouTube da izledim izledim bulamadım hiçbir yerde bu hilelerin kodlarını nereden buluyorlar Nasıl yazılıyorlar kafalarından atıcak değiller hazırlıyorlar hile fix yeyince neyi değiştiriyorlar lütfen yardımcı olun kardeşinize ya Nasıl yazıyorlar bu kodları veya hazır nerede buluyorlar
 

egeklan

Katılımcı Üye
19 Eki 2012
961
1
Daha öncede söylenmiş tekrarlıyorum, forumda nasıl kodlandığı bilen Gikaa var. Ancak eğer programlamayı iyi bilmiyorsan bu yaptığın emeklemeden koşmaya çalışmak. Hile kodları basit kodlar değil bildiğim kadarıyla ve sürekli güncel olması gerektiği için önemli olan açık source bulmak değil, mantığını kavramaktır diye düşünüyorum. İyi forumlar.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.