Korkusuz Korkak Özel Avatar Tasarım + PSD

Mirliva

Administrator
26 Mar 2016
5,085
6,165
[C*]
Korkusuz Korkak

Hayırlı geceler..
Kardeşim yine seni kıramadım, iki gündür akşamları bu çalışmayla uğraşıyorum, renk uyumu,arkaplan ..vsvs bayağı uğraştırdı beni..
Ama nihayetine güzel bir sonuç aldığımı düşünüyorum..

Not: İsteyen arkadaşlar PSD dosyasını indirerek, arkaplanı kaldırıp, isterlerse fontu da değiştirip, ikinci tasarım gibi kişisel kullanabilirler..

Tasarımlar






Fontlar

Adı: Againts
Link: https://www.dafont.com/againts.font

Adı: ADL MounTiane
Link: https://befonts.com/mountiane-typeface.html

PSD
Boyut: 64.12 MB
Link: https://www.dosya.tc/server30/zmdk05/130_-_Korkusuz_Korkak.rar.html

VirüsTotal
Sonuç: 0/55
Link: https://www.virustotal.com/gui/file...8b383c16c8103df0df2a5f2d09020e68a55/detection
 

Berceste.

Uzman üye
21 Tem 2020
1,029
959
Eline Sağlık Abim Çok Güzel Olmuş Küçük Tasarımcın Yakında Senin Gibi Olacak :hosnut İzninde Geliyorum Abim İyi Geceler Dilerim:kalp
 

Mirliva

Administrator
26 Mar 2016
5,085
6,165
[C*]
Herkese teşekkür ederim arkadaşlar,tasarım yapıyorsam sizin gibi sevenlerimiz ve destek verenler sayesinde oluyor bunlar..

Eline Sağlık Abim Çok Güzel Olmuş Küçük Tasarımcın Yakında Senin Gibi Olacak :hosnut İzninde Geliyorum Abim İyi Geceler Dilerim:kalp
Estağfirullah, benden daha iyi bir tasarımcı olursun İnşallah..
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.