Kral TURKNET!

erkan170

Üye
22 Ağu 2009
116
0

TÜRK TELEKOM : buda benden olsun her ne kadar fazlaca olumsuz yaklaşılsada ben yıllardır hiç sorun yaşamadım,oyunlarda 14-18 pingle oynuyorum aylık 65 tl ödüyorum.
 

Trajedik

Üye
1 Ara 2018
134
0
HİDDEN
LoL'de 24ms alıyordum hala 24 alıyorum fakat nedense 1.6'da aşırı ping var serverlerden dolayıdır belki.

ben 16mb alıyorum ttnet kullanıcısıyım 5 yıldır
5 yıl boyunca hiçbir kendi kendine kapanma vs. bir sorunum olmadı 5 yılda toplasan 10 kez aramışımdır oda fatura sormak için vs. yani bir sorunum yok ancak 16mbs almama rağmen 7ms alıyorum lolde csde 15ms geçmiyor peki bu nasıl oluyor gecikme internet hızına bağlı değil mi ?
 

Shorpm

Uzman üye
11 Ara 2015
1,176
8
Underground
Hayırli olsun bol hızlı sörfler

Teşekkürler.

lqbXmr.png

Fiber mi? urhanLI

Turkcell Superonline :)

Güzel. Fiber mi? @akifkingg123

lk3UEV.png

Fiber mi?

Türk Telekom

Güzel.

RrOAWn.png

Yeterli.

7989217377.png


Süperonline :uzgun1

Yak yak....

Şimdi 2. ayda sözleşme bitiyor TTNET in bizim

senin paket diyelim ben Kırşehirdeyim.

Alır isem kaç TL ücret aylık ve kurulunm vb. aşamaları nasıl gerçekleşiyor bir detaylıca anlatır mısın lütfen

Telefondan 0850 288 80 81 arıyorsun ve yeni bir kayıt oluşturmak istediğini söylüyorsun. İstersen aramadan önce https://turk.net/kotasiz-vdsl-hizinda-internet/ adresinden ev telefonunu girerek veya açık adresini girerek altyapının ne kadar hızı desteklediğini sorgulatabilirsin. Ben sorgulatmama rağmen yine de telefondaki bayan benden açık adres istedi verdim ve benim de sorgulattığımla aynı sonuç çıktı altyapım 35mbps'e kadar destekliyormuş. ADSL alırsanız 16mbps kadar VDSL alırsanız 35mbps kadar alırsınız dedi. Ben de VDSL seçtim. Hat kimin üstüne olucaksa gerekli bilgileri veriyorsunuz telefon veriyorsunuz ve bir de mail adresi veriyorsunuz görüşme tamamlanıp telefonu kapattıktan 15-20 dakika sonra size bir mail geliyor o mailin içinde pdf linki var o pdf linkinde 11 sayfa var bir yazıcı yardımıyla renkli veya siyah-beyaz farketmez o 11 sayfayı çıkartıyorsunuz. 11 sayfada imzalanıcak 5-6 yer var ve hat sahibinin ad soyadını da yazıyorsunuz bazı yerlere. Çıkartıp gerekli yerleri imzalayıp doldurduktan sonra MNG kargo'ya gidip Turknet'in size verdiği 309177xxx kodunu veriyorsunuz o kodu sorgulatıp o kodun hangi lokasyonu gösterdiğini görüyorlar. Ergene/Tekirdağ'daki yerlerine yollayacaksınız o 11 sayfayı şeffaf bir dosyaya koyup. Kargoyu karşı ödemeli (cömertlik yapıp kargo ücretini alan taraf [turknet] ödüyor) olarak kargoluyorsunuz. Kargo elinize ulaştığında size sms + mail geliyor. Dosyalar incelenmeye başlandığında sms + mail geliyor ve aktivasyon işlemi tamamlandığında size içinde sms + mail içinde kullanıcı adı ve şifre geliyor o kullanıcı adı ve şifreyi modeminizde bir yere girip kaydetmeniz gerekiyor internet kullanımına başlayabilirsiniz. ADSL seçtiyseniz modeminizin ADSL uyumlu VDSL seçtiyseniz VDSL uyumlu olmasına dikkat ediniz. Eğer başka bir internet sağlayıcısında taahütünüz yoksa o internet sağlayıcınızı arayıp aboneliğinizi iptal ettirmenize gerek yok eğer öyle yaparsanız bir kaç gün internetsiz kalabilirsiniz turknet sizin yerinize diğer internet sağlayıcısındaki aboneliğinizi iptal ediyor. Eşekten inip 1-2 gün beklemek yerine eşekten inip direk ata binmiş gibi oluyorsunuz :) Ücret sabit 69,99TL benim hattı üstüne yaptığım kişinin engelli kartı var bu sebepten %25 indirim alıp 48TL ödüyeceğiz. Eğer sizinde öyle bir olayınız varsa 11 sayfanın yanında engelli raporu olan kişinin kimlik fotokopsini ve engelli olduğuna dair bir rapor / ulaşım kartı fotokopisini o 11 sayfanın arkasına ekleyin. Teşekkür etmeyi unutmayın.
 

Shorpm

Uzman üye
11 Ara 2015
1,176
8
Underground
ben 16mb alıyorum ttnet kullanıcısıyım 5 yıldır
5 yıl boyunca hiçbir kendi kendine kapanma vs. bir sorunum olmadı 5 yılda toplasan 10 kez aramışımdır oda fatura sormak için vs. yani bir sorunum yok ancak 16mbs almama rağmen 7ms alıyorum lolde csde 15ms geçmiyor peki bu nasıl oluyor gecikme internet hızına bağlı değil mi ?

Benim yeni internetimde modeme uzaklığa göre oluyor sabah 8 gibi modeme yakındım pingim düşüktü şimdi başka bir odadayım pingim yüksek.

Yer, konum, alt yapı fark ediyor baya dostum :)


Aynen öyle

Benimkini atmıcam bile D: 800 kb

Yorum da yapma o zaman ^_^
 

ilyn

Üye
24 Ocak 2019
136
1

Macaristan'a kısa bir ziyarete gitmiştim, arkadaşımın interneti bu hızdaydı :)
 

ilyn

Üye
24 Ocak 2019
136
1
NE? şaka mı bu yok artık? Ne kullanıyorsun ve nerede yaşıyorsun?

@ilyuaka
Dediğim gibi, macaristan'a kalmaya gitmiştim :) Ayrıca bu internet gayet uygun fiyatlı.
paketler burda: digi.hu

ayrıca dikkatini çekiyim, aylık 2580FT = 8,13 EU = 48.82 TL aylık fiyatı :)
 
Son düzenleme:

thesunv1

Üye
31 Ara 2018
226
0
Turkey
Hocam internet i yeni aldıysanız ilk ay hızlı olur sonra internet i yavaşlatıyorlar sık sık internet gitme olayları yaşanıyor benim gibi :D
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.