Kurumsal Mail Tarzı (@domain.com) Mail Nasıl Alabilirim ?

xRagy

Yeni üye
8 May 2020
21
0
Merhabalar THT Ailesi Öncelikle İyi Günler Dilerim Bugün Size Birşey Danışmak İstiyorum
Ben Aynı Zamanda Grafik Tasarım İşiyle Uğraşıyorum Grafikerim Ve Kendime Ait Güzel Bir Mail Almak İstiyorum. Kurumsal Mail Tarzı Fakat Değil.
Kendime Ait Domain Adresim, Sitem Yok Ve [COLOR="White"][email protected][/COLOR] Mailini Almak İstiyorum
Bunu Ücretsiz Bir Şekilde Alabilirmiyim Ya Da Buna Benzer Bir Mail.
Ben Mail.com Sitesinden Denedim Fakat @graphic-designer.com Adresini Alırken Sürekli Hata Veriyor
Galiba Siteden Kaynaklı. Yardımlarınızı Bekliyorum Şimdiden Teşekkürler...
 

ZiksthemW

Asistan Moderatör
28 Mar 2020
1,040
137
Oslo
Şahsen özel mail kullanıyorum bir kaç özel mailim var fakat çoğu hosting firmasının özel mail için güvenlik seviyesi pek de iyi değil GMail kullanmak en iyisi bence spam koruması vb de var özel mail alırsanız eğer depolama için de ayrı para ödemeniz gerekmekte zaten GMail kullanmanızı öneririm
 

xRagy

Yeni üye
8 May 2020
21
0
Şahsen özel mail kullanıyorum bir kaç özel mailim var fakat çoğu hosting firmasının özel mail için güvenlik seviyesi pek de iyi değil GMail kullanmak en iyisi bence spam koruması vb de var özel mail alırsanız eğer depolama için de ayrı para ödemeniz gerekmekte zaten GMail kullanmanızı öneririm

yapıcak bişey yok madem teşekkürler gmail kullanayım eğer ücretsiz ftp server lı site bulursam bide öyle yandex ten falan bakarım ama genel olarak gmail önermişsiniz teşekkürler ilginiz için iyi günler :mahcup:
 

CH4M3

Uzman üye
19 Ağu 2017
1,926
16
php island
Neden istediğinizi az çok anlıyorum. Zamanında ben de istedim :D https://gsuite.google.com/solutions/new-business/ Google'ın kendi hizmeti olan G Suite kullanabilirsiniz. Aylık 30-34 liraya tekabul ediyor ücret. Onun dışında bu hizmeti kullanabilmeniz için domain adresinizin olması gerekiyor. Bir de emin değilim (daha önce denedim, beceremedim ve fazla üstünde durmadım) ama sunucu (hosting değil) gerekiyor olabilir.

Bunu önermemin sebebi, yukarıdaki arkadaşların da bahsettiği üzere hosting firmalarında email adreslerinizin barınmasının güvenli olmamasından dolayı farklı bir alternatif sunmaktı. Grafikerseniz ve para kazanır duruma geldiyseniz yukarıdaki miktar normal karşılanabilir ama daha bu alanda gelir elde edemiyorken bu kısma para harcamayın derim. Çevremde çok iyi paralar kazanan grafikerler, tasarımcılar var fakat çoğunun mail adresi gmail.com olarak geçiyor. Bu biraz da lükse kaçıyor. Buna ayıracak bütçeniz varsa yukarıdaki anlattığım yolla halledilebilir. Gerekirse yardımcı olmaya çalışırım. Bana özel mesaj yolundan takıldığınız yerde yazıp sorabilirsiniz. Sizi en doğru şekilde yönlendirmeye, yardımcı olmaya çalışırım.
 

Brunor

Yeni üye
17 Mar 2017
28
0
NL
istediğin maili alabilmen için o domaine sahip olman lazım. Domaini temin ettikten sonra domain nslerini yandexin nslerine bağla ücretsiz mail servisini kullan ;) bu sayede googlenin ücretli sunduğu imkanı bedavaya halletmiş olursun.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.