laptop açılıyo ekran gelmiyo

NoSs67

Üye
9 Eyl 2012
89
0
istanbul
HP Pavilion g6-1040st Notebook PC markasında bilgisayarım var sorunu 2 gündür yaşıyorum garanti süresi bitti malesef bilgisayar açılıyo ışıkları falan yanıyo ama ekrana görüntü gelmiyo sorun nedir yaptırmam kaça mal olur yardımcı olana şimdiden teşekkürler
 

|~ԼЄƠƝ~|

Kıdemli Üye
24 Ocak 2012
3,572
0
harddisk gitmiş olabilir benimde ekrana görüntü gelmiyordu ama garanti süresi vardı allahtan bilmiyorum başka nedende olabilir servise ***ür en iyisi kardeşim inş düzelir makinen
 

Marwins

Kıdemli Üye
21 Eyl 2012
3,129
1
Laptoplardan pek anlamıyorum ama benim masaüstü bilgisayarımda da aynı sorun olmuştu. Ekran kartı kaymıştı. Yani ekran kartı ikinci monitöre geçmiş. Tabi bende de iki tane monitör yoktu :D Ama laptopta böyle bir şey olur mu onu bilemem. Sen en iyisi bir bilgisayarcıya sor onu. Bu arada bilgisayar kaç yıllık ?
 
Son düzenleme:

Znéa

Administrator
19 Tem 2011
4,382
59
Bellagio
Laptoplardan pek anlamıyorum ama benim masaüstü bilgisayarımda da aynı sorun olmuştu. Ekran kartı kaymışty. Yani ekran kartı ikinci monitöre geçmiş. Tabi bende de iki tane monitör yoktu :D Ama laptopta böyle bir şey olur mu onu bilemem. Sen en iyisi bir bilgisayarcıya sor onu. Bu arada bilgisayar kaç yıllık ?

Dediği Gibi 2.Monitör Geçmiş Olabilir Benim Laptop İş Yerinde projeksiyon makinesine bağlıyordum kendi ekranımda değil duvarda görüyordum düzeltene kadarda gözükmüyordu hiç projeksiyona bağladın mı ?
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.