Laptop ekranını hızlı sert kapatma

worldking

Üye
9 May 2014
65
0
Bilgisayarımda oyun oynarken babam geldi sert şekilde ekranı kapattı ve ekranda aptio setup utiliy sorunuyla karşılaştım acaba ne olmuş olabilir kullandığım bilgisayar samsung işletim sistemi windows 10 anlayan varsa yardım bekliyorum
 
Son düzenleme:

Dark-Defender

Kıdemli Üye
17 Nis 2015
3,534
0
Zurich
F2 ile bios a giriyoruz.
Security Bölümünde Security boot'u disable yapıyoruz.
F10 ile ayarları kaydedip çıkıyoruz.

Tekrar F2 ile bios a giriyoruz.
Boot bölümünde launch csm yi enable yapıyoruz.
F10 a basıp kaydedip çıkıyoruz.

Sonra ESC tuşu ile boot menüyü açıyoruz. Orda CD-Rom dahil her aygıtı görüyoruz.
CD-Rom u seçip kuruluma başlayabiliyoruz.
 

Khokosh

Katılımcı Üye
14 Mar 2013
290
0
Denizli
sorunun hdd' de olduğunu ve formatla beraber 300 tl ödedim

keşke kendin alsaydın hdd ni ve bize ulaşsaydın formata da para ödemene gerek kalmazda tht de konu açabiliğine göre bazı yerlerden internete girebiliyorsun sen 100 gb hdd ye 100 tl ye alırsın internetten (salladım fiyatı) fakat bilgisayarcı buna 140 der 30 tl de işçi parası keser neredeyse heryerde format 20-30 tl fakat thtdeki konular sayesinde bir usb yada dvd ile format atabilrsin hdd yi alıp bilgisayarcıya götürüp taktırabilirdin bu sayede 50-60 tl kar ederdin (tahmini) hatta hdd yi kendin bile değiştirebilirdin bilgisayarcıya götürdüğüne göre garanti yok 2 vida 1 kablo kutuyo :)
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.