LoL TR Bedava Hediye Yollama (Hextech Skin vs)

Daky Laynes

Katılımcı Üye
4 Eki 2015
760
0
İzmir
Evet herkese merhaba dostlarım bugün sizlere arkadaşınızla yapıcağınız bir taktik ile nasıl bedava hediye yollanır onu öğreticem.

Yapmanız gereken bir tane güvendiğiniz arkadaşınız olucak size trde 10 level altı hesaplar vericem yazıcam konuya o hesapların için 400 rp olacak biliyorsunuz eskiden her açılan hesaba 400 rp geliyordu old hesaplar bunlar.

Ben yapmadım ama aklımda böyle bir fikir oluştu %90 çalışır neyse devam ediyorum.

Benim buraya yazdığım hesabı arkadaşınıza vericeksiniz o arkadaşınız sizin reel hesabınızı ekliyecek lol de ordan size yollucak kutu olsun skin olsun.

İstiyen 2-3 kişi varsa hesapları yazıyorum konuya 100 tane falan var.
 

ratio

Kıdemli Üye
6 Tem 2013
2,456
6
Turk
Aklına sağlık düşüncen güzel ancak, hediye gönderebilmek için level sınırı var.

Ek olarak da 14 ya da 15 gün arkadaş olunması gerekiyor gönderebilmek için?
 

hyrdr06

Yeni üye
15 May 2016
2
0
Kardeşim Kutu Atmak için belirli bir seviyon olman lazım yani 10tane hesp açıp hepsni ayrı ayrı kasmak yerine Rp çekersen Hem Vakitten kazanır NAkkitten kaybedersib :)
 

LaroNNN

Yeni üye
24 Ocak 2016
50
0
İzmir
Dostum bence konuyu kapatmalısın çünkü 10 level değil 5 level olunca hextexch kutusu ve anahtarı geliyor ordan skin çıkıyor o kadar artık RP ödülü yok.......
 

Daky Laynes

Katılımcı Üye
4 Eki 2015
760
0
İzmir
Dostum bence konuyu kapatmalısın çünkü 10 level değil 5 level olunca hextexch kutusu ve anahtarı geliyor ordan skin çıkıyor o kadar artık RP ödülü yok.......
benim demek istediğim elimde 400 rplik old hesaplar var bunların birisini arkadşına vericeksin 400 rpyle hextech kutu anahtar ne varsa atıcak ama 14-15 level değiller işte sıkıntı orda.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.