Mobogenie Nedir ? Ne İşe Yarar ? Nasıl Kullanılır ?

Marwins

Kıdemli Üye
21 Eyl 2012
3,129
1
Nedir ? Ne İşe Yarar ?

Mobogenie'yi birçoğunuz biliyordur. Hele hele son günlerde birçok şirketle yaptıkları anlaşmalar sayesinde her programdan çıkıyorlar ! İşte ben de böyle tanıştım "Mobogenie" ile. Bir program indiriyordum derken yanında Mobogenie'yi de indirdi ve araştırınca oldukça müthiş bir şey olduğunu anladım ve kullanmaya başladım. Öncelikle Mobogenie bir bilgisayar programıdır. Bedava Android uygulamaları indirmeyi sağlar. Ne kadar pahalı olursa olsun orada herşey bedava ! Misal 6 dolarlık Minecraft Pocket Edition bedava olarak mobogenie'de bulunuyor. Peki şimdi detaylı olarak anlatayım Mobogenie'yi. Mobogenie ne yazık ki sadece Android uygulamalarını bedavaya yüklemenize olanak tanıyan ve bununla da kalmayıp YouTube videolarını duvar kağıtlarını, şarkıları da Android ve iOS cihazınıza indirmenizi sağlayan bir bilgisayar programıdır. Ayrıca Mobogenie sayesinde PC'nizden cihazınızı da kontrol edebilirsiniz ! Tam olarak 379818 uygulama ve 63150 oyunu içinde bulunduruyor ayrıca bu sayı her geçen saat artmakta !

Nasıl Kullanılır ?

Eğer bir uygulama arayacaksanız "Apps" yazısına tıklayın ve arama çubuğuna aradığınız şeyi yazın.

Eğer bir oyun arıyorsanız "Games" yazısına tıklayın ve aradığınızı yazın. İsterseniz uygulamalara da yazabilirsiniz aradığınız oyunu fakat oyun kısmına yazarsanız daha çabuk çıkar.

Eğer bir youtube videosunu indirmek istiyorsanız YouTube yazısına tıklayın, aradığınız videoyu arama çubuğuna yazın, istediğiniz videoyu seçip tıklayın. Daha sonra üst taraftaki "Download" butonuna tıklayın. Tamamdır !

İndirdiğiniz veya inen uygulamalar alt taraftaki çubukta gözükür.

Önemli bir nokta:
Her tablet ve telefon yanında bağlantı kablosuyla verilir. Bu kabloyla bilgisayarınıza bağlarsanız Mobogenie bunu algılar dolayısıyla da o sırada indirdiğiniz uygulamalar otomatik olarak Android cihazınıza yüklenir. Ancak bir SD Card'a sahipseniz uygulamaları ona aktarmanız, o SD Card'ı ise cihazınıza takmanız da mümkün(ben bu şekilde kullanıyorum).

Mobogenie İndirme Linki:
Mobogenie: All-in-one Android Smartphone PC Manager
 
Son düzenleme:

puriya

Kıdemli Üye
7 May 2007
3,413
0
Microsoft TR
Kesinlikle Önermiyorum Arkaşlar. Programı Yüklediğiniz zaman telefona da kurmanız gerekecektir. ve telefona yüklenirken full yetkiye sahip oluyor program ve ilerleyen zamanlarda kendisi işlem yaptığı için telefonunuzu yoruyor..
bilginize..
 

Marwins

Kıdemli Üye
21 Eyl 2012
3,129
1
Kesinlikle Önermiyorum Arkaşlar. Programı Yüklediğiniz zaman telefona da kurmanız gerekecektir. ve telefona yüklenirken full yetkiye sahip oluyor program ve ilerleyen zamanlarda kendisi işlem yaptığı için telefonunuzu yoruyor..
bilginize..

Telefona yüklemeniz gerekmiyor ki ! Sadece uygulamayı indiriyorsunuz SD Card kullanın eğer güvenmiyorsanız
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.