Nasıl daha iyi forum içerikleri oluşturabilirim?

firehackturk

Yaşayan Forum Efsanesi
21 Ağu 2016
9,870
2
354
27
anka
küçük harflerle yazmanız daha iyi olur zira büyük harflerle yazmak yasak bunu diyeyim öncelikle. sorunuz içinse forumda bulamadığınız eksik bir konu varsa ve ilgi alanınızsa, yeterli bilginiz varsa onları tespit edip foruma yararlı içerikler oluşturabilirsiniz.
 

Crackmeci

Katılımcı Üye
28 Haz 2020
312
4
170
Web
BABALAR, BENİM DAHA İYİ FORUM İÇERİKLERİ OLUŞTURMAM İÇİN ÖNERİ VEYA DESTEK VERİRMİSİNİZ
Büyük harf kullanımı forumlarda bağırmak ve bağırarak konusmak anlamına gelir bu sebeple genelde forumların büyük çoğunda yasaktır bu yüzden size tavsiyem küçük harf kullanmanız olacaktır bunun dışında iyi forum içerikleri oluşturmanız için daha önce deginilmemis forumda paylaşılmamış şeyler üzerine içerik üretirseniz hem insanlar için daha faydalı hem de sizin için de öğrenmenize veya biliyorsanız o alandaki bilginizi geliştirmenize yardımcı olur bu yüzden bence forumda bir konu açarken aynı konunun son 1-2 yıl içinde açılmış emsalleri var mı diye bakarsanız iyi olur. İyi bir konu açmak için konunun türüne de bağlı olarak görsellendirme önemlidir sonuçta hepimiz birbirinden farklı bireyleriz ve herkesin iyi anladığı yöntemler birbirinden farklı bu yüzden daha çok insana hitap etmek için konularınızı resimlerle hatta yapabiliyorsanız videolarla desteklemeniz iyi olacaktır. Ayrıca bana kalırsa konularda siyahın üstünde göz yoracak renkler kullanabilmesi konunun okunabilirliğini azaltacaktır ve içeriği ne olursa olsun insanlar konuyu belli bir yere kadar okuyup bırakacaklardır bu yüzden renk olarak daha çok beyaz, açık yeşil, açık kırmızı , açık mavi gibi siyahın üzerinde kullanıldığında tezatlık oluşturacak ve göz yormayacak renkleri seçerseniz hem konularınızın okunabilirliği artacak hem de konular daha estetik bir görünüme sahip olacaktır. Ek olarak konularda estetik bir görüntü sağlayıp "Bu konuyu yazan gerçekten uğraşmış" dedirtecek konu ayraçlarını da kullanabilirsiniz. Bunların dışında yukarıda da az da olsa değindiğim özgünlük meselesi önem verilmesi gereken konular listesinin başında geliyor örneğin her yerde bulunabilecek bilgilerdense okuyan kişinin üzerinde bir etki bırakacak ve ona yeni bir şey öğretebilecek metinleri kendi özgün üslubunuzla yazarsanız bana kalırsa iyi bir konu hazırlamış olursunuz.
Ayraçlarla ilgili konu linki:
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.