Nasıl format atlıır?

rastaafaaray

Yeni üye
18 Nis 2013
23
0
Arkadaşlar bilgisayar format atıcam win7 kullanıyorum win8 yüklicem de format hakkında hiçbi bilgim yok c'deki dosyaları dye atarsak formattan sonra dden silinir mi?
 

cngz1903

Üye
3 Şub 2009
63
0
29
İstanbul
İnternette araştırma yaparsan bir sürü kaynak, resim, hatta video bile bulabilirsin. Format atarken sadece c bölümünü silersen d deki hiç bir dosyana bir şey olmaz, genelde dediğin gibi yapılır zaten. Yedeklenecek dosyalar d ye atılır sadece c ye format atılır.
 

GSNiyazigs

Katılımcı Üye
16 Ara 2012
876
0
31
Türkiye-İstanbul
ilk olarak formatı c ye atarsan c dekiler gider d ye atarsan d dekiler gider ben sana en baştan anlatim pc yi kapat sonra aç açılırken sürekli f11 e abs karşına bir ekran gelcke orda cd gibi bişey yazcak tam hatırlamıyorum sonra bir tuşa basın felan der bas devam et okuya okuya en son sana sorcak varsayılanmı gelişmişmi diye gelişmişe tıkla formatı c ye atcaksan c ye tıkla d ye atcaksan d ye tıkla devam et gerisini bırak otomatik hal olur benim bilrdiğim böyle en kısa şekilde anlatmaya çalıştım inşallah yanlış yoktur olabilirde win 8 hiç yüklemedim daha hayatımda :)
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.