Çözüldü NetWork Öğrenmek istiyorum ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

JowarNey

Uzman üye
1 Nis 2013
1,117
10
Her masada Var
Selam Arkadaşlar hayırlı geceler

arkadaşlar ben network oğrenmek istiyorum nasıl öğrenebilrim fikrin olan yazabilir mi acaba ?
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

NARKOz48

Katılımcı Üye
20 Ağu 2017
264
0
internetten bahsediyorsan öncelikle localhost kavramını öğren büyük ihtimalle biliyorsun ama neyi bilip bilemediğini bilemem
 

0x762

Yaşayan Forum Efsanesi
4 Nis 2016
38,343
35
Cisco ccna eğitimleri olarak arama yap. Youtubeda sinan balcı, bilgisayar kavramları (internet nasıl çalışır oynatma listesi vardı.) , cemal taner kanallarına bakabilirsin.
 

Feyusa

Yeni üye
11 Ağu 2018
12
0
Surgut
Network alanında uzman olmak için CCNA eğitimlerine bak Cisco'yu araştır. İnternette ücretsiz eğitimler olduğu gibi ücretli eğitimlerlerde var onlardanda yararlanabilirsin. Kolay gelsin.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.