Online Oyunlar İçin Sağlam Ban Atılamayan Hile Programları Yapılması Mümkünmüdür ???

19 Eki 2014
183
3
Merhaba online Oyunlar İçin Ban Riski Olmayan Hile Programları Yapılabilmesi Mümkünmüdür Yaparken Bu Programı Game Masterlerin Bizi Oyunda Hile Olmadan Oynadığımızı Sanması Lazım Bir Şekilde Hile Dosyalarını Oyun Masterler Anlamayacak Şekilde Dizayn Etmek Mümkünmüdür
 

BloodOFCannon

Uzman üye
30 Tem 2016
1,033
1
Nereye?
Crypter ile yapabilirsin belki

Crypter??? Şifreleyici anlamına gelir bunu ne alakası var?

Bu arda bildiğim kadarıyla fiddler programını öğrenirsen yapabilirsin sunucu ile bilgisayarın arasındaki bağlantıyı gösterir ordan değerleri değiştirerek değişmiş şekilde gönderebilirsin sunucuya Biraz video araştır :)
 

|SE|HiperActive

Katılımcı Üye
20 Nis 2013
687
0
UsingSystem;
uzun süreli bir online hilesi yapamazsın elinde sonunda fix'lenir, fakat nasıl yapılacağı hakkında bilgi edinirsen her defasında güncellersin sende sana şöyle bir yol göstereyim wallhack vs gibi oyun hileleri delphi veya c++ programlarıyla kodlanır ben c++ kullanıyorum öneririm c++ program mantığını araştır ardından sana gerekli olan ida adlı programıda araştır. programın amacı oyun içindeki dll dosyalarını derleyip oyun değerlerini sana sunar sende değeri alıp yazmış olduğun programa eklersin böylelikle kendi istediğini yapabilirsin :)
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.