Yazılım | Programlama Oto cevap veren yapay zeka yapma

Legt

Üye
16 Eki 2020
211
14
J A V A
Sa simsimi gibi ör: sa dediğimde as diyecek kolay bi program nasıl yapabilirim python v.b?

bilen kimse yokmu
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

zztri

Yaşayan Forum Efsanesi
9 Tem 2015
10,053
390
Ankara
bilen kimse yokmu

Bilen var. Ama senin dediğini yapan yazılımı yapabilmek için yapay zeka konusunda gayet ciddi eğitimi olan ekipler çalışıp becerebiliyor.

Şimdi bunu sana bir forumda anlatana kadar klavye eskir. Öncelikle yapay zeka konusunda belli bir noktaya gel, yazılımına başla, sonra bir sorunla karşılaş, o zaman sorununu çözmeye karışırız. Hadi olmadı biz çözemedik yapay zekada Türkiye'nin bir numarası sayılan kız çocuğu ve ekibi ile ahbabım. Sorar onlardan cevabını alır gene iletirim. (Kız çocuğu dediğime bakma. Ben 40 olunca 39 ve altı bütün kadınlar kız çocuğudur.)
 

sky2222

Katılımcı Üye
17 Nis 2020
487
6
Threadripper
Kardeşim , sadece sa ya as cevabını vermek çok kolay da ,sen her soruma cevap versin dersen , o işin suyu çıkar.Belli komutlara belli cevapların verilmesi yapay zeka değil , otomatik kodlamadır.Twitch , Telegram , Discord botları böyle çalışıyor.Ama sa derken senin selam verdiğini anlamasını istersen , yapay zekayı kendin geliştirmen gerekecek.Python ve ya GoLang işini görebilir.Ayrıca GPT-3 dokümentasyonunu da inceleyebilirsin.İyi forumlar.
 
19 Eki 2020
149
1
return ederse senindir, etmezse hiç değildir :woott

YXcQ40.png
 

zztri

Yaşayan Forum Efsanesi
9 Tem 2015
10,053
390
Ankara
If else varken ne gerek vardı ki bu kadar koda? Yanlış mıyım zztri hocam :D :D

Ya öyle azimli bir genci görmüştüm daha 12 yaşında, C#'ta... sayfalarca, sayfalarca, sayfalarca if else...

Veritabanlarını, anahtar kelimeleri biraz anlatınca eleman geliştirdi, hani benim gençliğimde kaldı, ELISA vardı, onun kadar konuşuyordu. Şimdi o genç Hacettepe Bilgisayar Mühendisliği'nde.. Söz verdi, bitirince rakı yanında geyik muhabbeti yapılabilen versiyonunu yazacak, bana verecek. 2 sene sabredin siz de...
 

Voldemort

Üye
30 Nis 2020
220
1
Merhaba,en basitinden dediğiniz şekil de komutlar ile cevap veren bot yazabilirsiniz daha gelişmiş birşey istiyorsanız benim açtığım yapay zeka konusuna da göz atabilirsiniz içerisin de istediğiniz şekil de çalışan yapay zeka ürünleri mevcut amacınız doğrultusun da işinize yarayabilir,iyi forumlar dilerim

https://www.turkhackteam.org/yapay-zeka/1954522-yapay-zekayi-taniyalim.html
 
Son düzenleme:

N S

Uzman üye
19 Haz 2013
1,140
209
Yukaırda herkez yapay zekadan veya komut ile contains ile vs cevaplar vermiş ama bunu yapay zeka değil de arttırılabilir zeka ile yazman daha olası sana kendim de yazmış olduğum bir projenin algoritmasından baz ıtüylar vereyim.
1. bütün konuşmaları bir database de tutacaksın bu kesin
2. yaptığın sistem sadece sana cevap vermeyecek bazen konuşmayı p başlatacak konuşma başlatma cümlelerini ve bazı temel argümanları öncedne tnaımlayabilirsin

daha sonrasında kurgulayacağın algoritma şöyle olabilir. 1. si yazılan her cümleyi kelime kelime daha sonra harf harf bölerek (yazım yanlışı ihtimaline karşı)

veri tabanında bu diyalog türündeki olası cevaplar ile max oranda eşleşme yakalatacaksın.
daha sornasında en çok eşleşme oranı olan inputu kullanıcıya verecek ve ondan sonra gelecek cevabı da aynı şekile analiz edecek eğer belli oranda eşleşme sağlamazsan veri tabanına yazacaksın ki bu cümleden sonra hangi cevaın verileceğini makineye öğretmiş olasın. ancak bu asit bir iş değil baştan belirtmekte fayda var.
İyi çalışmalar
 

mrROBOT24

Üye
10 Şub 2019
123
3
isvicre/Basel
from selenium import webdriver from selenium.webdriver.support.ui import WebDriverWait from selenium.webdriver.support import expected_conditions as EC from selenium.webdriver.common.keys import Keys from selenium.webdriver.common.by import By import time
receiver = str(input('Enter name of Person:'))
message = str(input('Enter your message: '))
count = int(input('Number of times you need to send the message: '))
driver = webdriver.Chrome(r"your complete path for chrome drive ")
driver.get("https://web.whatsapp.com/") wait = WebDriverWait(driver, 600)
x_arg = '//span[contains(@title, '+ '"' +receiver + '"'+ ')]' #print(x_arg) person_title = wait.until(EC.presence_of_element_located(( By.XPATH, x_arg))) #print(person_title) person_title.click() inp_xpath = '//div[@class="_2S1VP copyable-text selectable-text"]' input_box = wait.until(EC.presence_of_element_located((By.XPATH, inp_xpath)))
for i in range(count): input_box.send_keys(message + Keys.ENTER) time.sleep(1)#!/usr/bin/python

whatsap icin ama
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

Rumexus

Kıdemli Üye
26 Ocak 2016
2,157
324
Merhabalar,

Python üzerinde veya herhangi bir yazılım dilinde bunu gerçekleştirmek istiyorsanız, size en büyük tavsiyem kullanacağınız yazılım dilinin temellerini, fonksiyonlarını öğrenmeniz gerek ve en önemlisi ise algoritma nedir? Ne işe yarar? Bunları öğrenmeniz. İyi forumlar.
 

RexEvilTR

Yeni üye
19 Tem 2020
1
0
bunu javascript ile de gerçekleştirebilirsin Mesela ben kendi botuma bu komutu kullannarak yaptırdım

client.on("message", msg => {
if (msg.content.toLowerCase() === "sa") {
msg.react("👋") //kullanıcının girdiği mesaja tepki verir


msg.reply(`Aleyküm Selam **${msg.guild.name}** Sunucusuna Hoşgeldin !`)




}
});

phyton fln bilmediğim için bu kadar yardımcı olabildim :)
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.