Pc'ye Kırılmaz Şifre Koyma.

pesimistkuvvet

Yeni üye
27 Haz 2014
1
0
syskey dahil açılış şifresini kırmam pcnin açılışı dahil 3-4 dkmı alıyor,bu yöntemde pek güvenli bi yöntem değil ama diğer yöntemlerden iyi teşekkürler
 

aragornxx95

Yeni üye
1 Tem 2013
21
0
aslında bide şöyle yapabiliriz(çok gizli dosyalar için): iki bilgisayar olur(a ve b) a da çok gizli bilgiler olsun b ise RSA şifreleme programı yüklü olsun şifre tek harf olsun (mesela z) ama a nın şifresi z değil b de RSA ya z yazdığınızda asıl şifre çıksın onu da kopyalayıp a bilgisayarına yazın (şifre unutma derdi kalkar)
 

'toprak

Uzman üye
22 Nis 2010
1,536
0
Ustadim cok guzel sifreleme windows icin...bunu kurbana .bat olarak yedirmek istiyorum.yardimci olursan sevinirim.
 

ByV4T4N

Katılımcı Üye
14 Eki 2014
498
0
İstanbul
Eyw kardeşimde pcdeki saat filan kardeşim bu windowsa bağlı değilmi windows açılınca ilk bu çıkıyor belki bi gün bi yolu bulunur :)
 

VesLa

Yeni üye
10 Şub 2015
16
0
İstanbul
Teşekkürler kullanıyorum şuan, şifre unuturum korkusu yaşamak istemiyorsanız en sevdiğiniz şarkıcıyı ve ya sevdiğiniz bişeyi koyun şifre olarak. Sevdiklerimizi unutmayız ne de olsa :)
 
4 Nis 2013
200
0
İstanbul
Teşekkürler denerdimde şifreyi unuturum diye korkuyorum :D

Katılıyorum :RpS_laugh:


Arkadaşlar denemenize gerek yok! ben eskiden pc yi kurcalarken böyle birşey görmüştüm denedim gerçekten de çook güzel. Nasıl buldun? derseniz; ben küçükken windows dosyalarının içini gezip ingilizce olduğu için isimler merak edip hep açıyordum bu dosyayı açtım şifre koydum birdaha da kaldıramadım. :D Çalışıyor... Ayrıca gerçekten de çok güzel bir uyuglama bu.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.