Premium Wallpaper + PSD

Mirliva

Administrator
26 Mar 2016
5,084
6,162
[C*]
MrMarco ARSEF

Instagramdan size sözüm vardı arkadaşlar..
Bu tasarımı sizin için hazırladım, aslında beklediğimden daha mükemmel ve daha fazla zamanımı alan bir tasarım oldu fakat yazının bu tasarıma uymayacağınıdüşündüm, ayrıca şuanki halindeki yazıyı da emin olun ki en az 1 buçuk saat nereye koyacağımı ve hangi fontu kullanacağımı düşündüm..
Son olarak bu hale getirdim fakat halen de yazı olarak içime sinmiş değil..
Eğer sizin de hoşunuza gitmezse PSD den Yazı Katmanını kaldırın ve sade halini kullanın, zaten burada amaç illaki isminizin yer alması değil, sizin için verilen emektir..

Tasarımlar










Temelde kullanılan wallpaperler







Kullanmak İsteyenler için Yazısız Hali



PSD
Boyut: 70 mb
Link: https://www.dosya.tc/server29/0m7itf/Hacker_Toplantisi.rar.html

VirüsTotal

Sonuç: 0/59
Link: https://www.virustotal.com/gui/file...d360236164b287143d6bc552bedbcf09b57/detection

Saygılarımla
Aseray
 
Son düzenleme:

ARSEF7

Katılımcı Üye
29 Şub 2020
881
212
ARS3F
Hocam ellerinize sağlık çok teşekkür ederim yine ustalığınızı konuşturmuşsunuz.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.