programlama b..

PoYRaZ 66 !

Katılımcı Üye
19 May 2010
268
0
arkadaşlar bende teknik lise bilişim teknolojileri prgramlama bölümünü okuyorum.
tam olarak programlama bilmiyorum ama önümüzdeki dönem başlıcaz sizdende ögrendigim bilgilerle iyi bir hack olmaya çalışacagım inşallah...
 

Latın1

Katılımcı Üye
23 Nis 2010
818
0
VisuaL Basic & Cs5
HoşgeLdin.
VisuaL basic öğrenirsiniz seneye büyük ihtimaLLe. Birde sqL ikisinede önem ver sana tavsiyem Javayıda kendin öğrenmeye başLa şimdiden çok faydasını görürsün.
 

PoYRaZ 66 !

Katılımcı Üye
19 May 2010
268
0
hepinize teşekkür ediyorum arkadaşlar ilginiz için inşallah iyi bir hack olmaya çalışacagım şimdi javayla ilgileniyorum desteklerinizi bekliyorum..
 

PoYRaZ 66 !

Katılımcı Üye
19 May 2010
268
0
evet bende biliyorum yeterli olmadıgını o yüzden iyi bir universite düşünüyorum inşallah..
 

KoD37

Üye
23 Haz 2010
78
0
Osmaniye
Bence hemen şunları şunları öğreneyim demeden önce amacını öğrenmelisin.Ne tür proğramlar yazmak istiyorsun.Masaüstü mü yoksa web mi proğramlayacaksın.Bunları iyice düşündükten sonra öğrenmeye başla bence...Başarılar... ;)
 

hackerkont

Katılımcı Üye
26 Eki 2008
265
0
s.a. hoşgeldin kardeşim daha doğrusu meslekdaşım aynı bölüm öğrencisiyiz...

İNŞALLAH güzel programlar kodlayacağına inanıyorum başarılar diliyorum...
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.