❤ Regaib Kandiliniz Mübarek Olsun ❤ (Duayla Beraber)

imka123

Kıdemli Üye
28 Eki 2014
4,238
1
İstanbul
Euzübillahimineşşeytanirracîm - Bismillâhirrahmânirrahim
''Selamün Aleyküm Ve Rahmetullah'u Berekatühû''
>>>Selam Vermek Sünnet, Almak İse Farzdır''<<<

Öncelikle Kısa Ve Öz Regaib Kandili Nedir Bunu Açıklayalım;

Receb ayının ilk Cuma gecesine Regaib gecesi denir. Bu geceye Regaib gecesi ismini melekler vermişlerdir. Regaib gecesi'nde yapılan dua kabul olur, namaz, oruç, sadaka gibi ibadetlere, sayısız sevaplar verilir.


DUA ZAMANI (Lütfen Ellerimizi Açalım)
''Elhamdülillahi Rabbil alemîn. Vessaletü vesselâmü alê rasûlinê Muhammedin ve alê êlihî ve sahbihî ecmeıyn.''
Ne güzel ve kıymetli bir hayırlı günüdürki Regaib kandili :)
Allah'ım şüphesiz sen en merhametlinin en merhametlisisin Rabbim sana şükürler olsunki bizi bugüne kadar bu Mübarek kandil gününde sana şükretmeyi nasib ettiğin için sana ŞÜKÜRLER olsun..
Rabbim Arşına açılan eller aşkına bugünde açılan elleri boş çevirme, Amelleriimizi kabul et, evlerimize bolluk ve bereket ver. Allah'ım tüm hasta olan tüm Ümmeti Muhammed'e acil şifalar ver, bizi ahiret gününde amel defterinin sağ taraftan gelmesini nasib eyle sol taraftan gelmesine izin verme. Allah'ım aç susuz olanlara bol bol rızık ver. Rabbim bugün bizim üzerime Rahmetini yağdır ve merhamet eyle. Askerlerimize güç kuvvet ver teröŕlerin yaptığı tuzakların başlarında dolandırmayı sen nasib et hiçbir tuzakların Askerlerimize zarar vermesine izin verme Ezanımızı dindirme Ülkemizi yenilgiye uğramayı nasib etme boynumuzu terör örgütlerine karşı eğdirme. Hz. Muhammed Mustafa (s.a.v) Hürmetine Dualarımızı kabul et secdede dökülen göz yaşları hürmetine dualarımızı kabul et. Amin. Amin. Amin.

Birahmetike Ya Erhamerrahimin Vesselemün Elel Mürselin Velhamdülillahi Rabbil Alemin.


EL - FATİHA

REGAİB KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN
 
Son düzenleme:

PRO HEX

Yeni üye
4 Nis 2016
29
0
Aleyküm selam amin cümlemize dualarımızın kabul olması dileğiyle.
 

imka123

Kıdemli Üye
28 Eki 2014
4,238
1
İstanbul
Konu eski ama kandile özel birşey yapılmamasını rica ediyorum, Regaip kandilimiz kutlu olsun :) / 2.sene ( :
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.