Resme Keylogger Gömme Programı !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

eLysee !

Katılımcı Üye
12 Ara 2010
602
0
KOCAELİ
Arkadaslar sitede aradım bulamadım bende paylaşayım dedim.Öncelikle programı kurun...

SecurEngine Pro" programını çalıştırıyoruz."Hide Files" seçiyoruz.çıkan ekrandan "Add files..." seçiyoruz.Sonrada gizlemek istediğimiz dosyayı seçiyoruz."next" diyoruz."select carrier" e basıp kurbanın görmesini istediğimiz gerçek resmi seçiyoruz (mesela ben bi kız resmi buldum çok şatafatlı olmayan.onu kullanıyorum).ardından"next" diyoruz."enter password" kısmına bi şifre koyun.yoksa devam etmez.ayrıca şifrenin amacı,dosyanızı bulan biri trojanı resimden söküp atamaz şifrenizi bilmeden.ayrıca elinizdeki bu dosyanın trojanını sökmek elinizde bu şifreyle.şifrenizi girin(en az 4 basamak) "import" ettilkten sonra."save as" e basın.buraya da kurbana göndericeğimiz trojanlı resmin ismini yazın ve istediğiniz yere kaydedin

LİNK;
https://tik.lat/QENEF
ALINTIDIR..
 
Son düzenleme:

ef1

Üye
30 Ağu 2011
71
0
arkadaşım saol ama keyloggerı nerden bulabilirm onuda sölersen süper olur
 

ef1

Üye
30 Ağu 2011
71
0
saol oldu dört beş kişi yedi şuan oyun hesaplarına kadar herşey elimde
 

epheso

Yeni üye
5 Eyl 2011
9
0
sa kaerdes benım hesap calındı darkobıtte bende kulanmak ıstıyorum yardımcı olurmusun kardes
 

epheso

Yeni üye
5 Eyl 2011
9
0
kerdes benım canımı yaktılar bende hesep almak ıstıyorum nee ollur bı yardım et
 

eLysee !

Katılımcı Üye
12 Ara 2010
602
0
KOCAELİ
Öncelikle karsıdaki kişinin msn adresini almalısınız yada fotografı bir şekilde yedirmelisiniz..Şimdi aşağıda verdiğim keyloggeri yada istediğiniz bir keyloggeri indiriniz.Daha sonra konuda olan programı indiriniz ve kurunuz.Programı anlattım konuda..Sonrasında zaten istediğiniz bir resimle keyloggeri birleştirerek karsıdaki kişiye yedirmelisiniz..

Keylogger: http://www.turkhackteam.net/turkhac...evil-keylogger-v3-ud-yeni-ozellikleriyle.html
 

epheso

Yeni üye
5 Eyl 2011
9
0
ozel atmıyorum 40 mesala ulasmamısım kerdes ben purogramı ındırdım ama pasbort bolu gelmıyor ıstersen kaders team rıvırden ban yapabılırmısın
 

eLysee !

Katılımcı Üye
12 Ara 2010
602
0
KOCAELİ
Keylogger'i kurunuz..Bu arada gmailden üyelik almalısınız... Sonrasında gmail yazan yere adresinizi password yazan yere şifrenizi yazınız.. Server olustur deyiniz olusur..Daha snra konudaki programla yapabilirsiniz..
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.