Salamdan fare çıktı

CaLLouS

Kıdemli Üye
30 Ocak 2009
3,025
0
Romanya'da eşine az rastlanır bir olay gerçekleşti. Nelu Luca isimli adam yediği salamı keserken içinden çıkan ölü fareyi görünce şok oldu! Tabi bende:D



Romanya'nın Lasi şehrinde yaşayan Nelu Luca, fareyi fark etmeden önce salamın neredeyse yarısını yemişti.

Luca "Başıma gelene inanamadım. Ne aldığım konusunda her zaman çok dikkatliyimdir. Bu salam da dışardan güzel görünüyordu ama tam ortasında ölü bir fare vardı" dedi.

Konu üzerine mahkemeye başvuran Luca merkezi Tulcea'da bulunan Tabco Campofrio üreticilerini yaklaşık 2 bin 500 TL'lik cezayla karşı karşıya bıraktı.

Tüketici Haklarını Koruma Derneği Başkanı Valerian Salvastru "Salamdan parçalar aldık ve sağlığa zararlı olup olmadığını araştırmak üzere laboratuvara gönderdik. Araştırmalara devam ediyoruz" şeklinde bir açıklamada bulundu.

Salamı üreten şirketin müdürü Ovidiu Wencz, olayın içinde sabotaj olduğunu iddia ederek birilerinin fareyi salama kasten koyduğunu söyledi.

Daha önce de birkaç kez ürettikleri salamın içinden vida ve kabuklu yemiş çıktığını fakat üretim sistemine mıknatıs yerleştirerek bu sorunu hallettiklerini belirtti...

yuh diyorum baSka birSy Demiorum o '' Fare '' oraya

NaSıL girmiş be:D
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.