Sene 2009 katıldık kopamadık tekrar Geldim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

darksideofwww

Katılımcı Üye
28 Tem 2022
915
5
515
dsowww
Aynen bilerek açılıyor benim fikrim bence forumu boş tutmamak için aktifliği sürdürmek için yapıyorlar olabilir.

Senin gibi onlarca hesap var 1-2 gün takılıp gidiyorlar.
Bu hesapların belli kişilerin elinde olduğu,bilerek bu tip 'eski toprak' konularının açıldığını biliyoruz.
Adam sonuçta geri dönmüş aktif olur olmaz sizi alakadar etmez, önemli olan hatırlayıp gelmesi, ayrıca forumu aktif tutmak için neden böyle konular açılsın ki çok saçma bir düşünce tarzı. Hoş geldiniz tekrardan @thejack
 

HaCkEr_33

Üye
30 Haz 2023
121
93
Azerbaycan
Bizim sadece demek istediğimiz 1-2 takılıp sonra tekrar gelip böyle "tekrardan geldim" konuları açan hesaplar.
Senide onlardan sanmış olabiliriz, kusura bakma.

Ama gerçekten böyle birşey var.
saygisizligin luzumu yok.
10 kisi yuzunden 50 sini suclayamazsin yada 10 kisinin yaptigini 50 kisiye ait edemezsin. zaten boyle konusursaniz adam kalmaz forumda.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.