Server-Sunucu Kasıcı - "GUNAYDIN" 2012

GUNAYDIN27

Katılımcı Üye
1 Eyl 2011
275
0
Server-Sunucu Kasıcı -2012

421543_1916564771572_1765576146_958530_1670363465_n.jpg


Program Adı : server-sunucu kasıcı -2012
Program Dili: Vb.6.0
System: Win7/WinVista/WinXp
İndirme Sayısı:+10
Dosya Boyutu: 128 KB
Program Ping Gücü: 65.000

İndirmek için buraya tıklayın...

Arkadaşlar daha amatör'üm, hor görmeyin daha yeni başladım Visual Basic 6.0 kullanmaya elimden gelen bu daha kendimi geliştirmeliyim bunu biliyorum...
 
Son düzenleme:

rohst

Katılımcı Üye
3 Nis 2012
320
2
Merhaba açık yanakli kodları bizimle paylaşırmısın.:
 

GUNAYDIN27

Katılımcı Üye
1 Eyl 2011
275
0
Visual Basic'de D-Dos Atak yapmak için gerekli kodları buraya tıklayarak indirebilirsiniz...
 

GUNAYDIN27

Katılımcı Üye
1 Eyl 2011
275
0
Günaydın kardesim D-Dos Atak ne Onu analamadm
Bilmeyenler İçin DDos Saldırısı Nedir ?

2007 yılında dikkat çeken bir konu zararlı yazılımların sayısındaki artıştır. Özellikle açık kaynak kodu ile birlikte sunulan truva atları devamlı olarak farklı hackerlar tarafından modifiye edilerek anti-virus programları tarafından daha zor tanınacak hale getiriliyor. Giderek artan Win32/Busky, Win32/Nuwar, Win32/Zlob gibi zararlı yazılımların 2007 senesinin ilk yarısında 20.000'den fazla çeşitinin olduğu görüldü.

Hackerlar, bu tip yazılımları internet kullanıcılarına email ya da çeşitli yollarla yükleyerek geniş kitlelere yayarlar. DDOS yapmayı amaçlayan hackerlar bu şekilde yetki elde ettikleri çok sayıdaki internet kullanıcılarının bilgisayarlarını istedikleri zaman istedikleri siteye binlerce sorgu göndermek için kullanırlar...

Gerçek anlamda hackerler asla kendi bilgisayarlarını saldırı amaçlı kullanmazlar. Kurban olarak seçtikleri binlerce makineyi kötü emelleri için kullanmaktadırlar. Üstelik bazı Rus ve Kore sitelerinde, botnetler özelliklerine ve sayılarına göre değişik fiyatlarda bu amaçlar için satılabilmekte ya da kiralanabilmektedir.


DDos Attack Nedir ?
DDOS saldırılarından korunmak oldukça zordur. Genellikle DDOS saldırı konusunda çok usta olan bilgisayar korsanları bile kendi sunucularını DDOS'dan koruma konusunda aynı şekilde başarılı değildirler.

Küçük boyutlardaki (30-40 bilgisayardan oluşan botnet gibi) bir DDOS saldırısı, yazılım ile çoğu zaman kaynak IP adresleri bloke edilerek engellenebilir, fakat saldırı daha büyük boyutlardaysa saldıran IP adreslerini tanımlayıp engelleseniz bile gelen veri size atanan bant genişliğini harcayarak sitenizi açılmaz hale getirebilir.

DDOS saldırılarının bazen haftalar hatta aylarca sürdüğü düşünülürse bu ekstra bant genişliği faturası ve bunun yanında ziyaretçiye iyi hizmet sunamamak oldukça sinir bozucu olabiliyor. DDOS saldırılarında genellikle hacker'ın hedef sunucuya doğrudan bağlanması gerekmediğinden, kim olduğunun bulunması da son derece güç bir iştir.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.