Site HacK Hakkından Yardım ?.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

RPQ_FreaKy

Üye
1 Eyl 2010
63
0
EveT BeyLer Bu Site HacK Nasıl yapılıyor. yani bu işin sırası nedir. ilk ne yapıp sonra ne yapmamız lazım ? shell - sql exploid - rfı arasındaki bağlantıyıda fazla kurabilmiş değlim. shell siteye atılıp açığı bulan bir dosyamıdır ? yoksa linux sistemine bağlanmaya yarayan birşeymidir onuda pek çözemedim. Biraz Araştırma yaptım ama sanırım biriniz ayrıntılı bir şekilde anlatırsa daha iyi anlıycam.

şimdiden teşekkürler.
 

Agemon

Özel Üye
22 Ocak 2010
6,476
1
Henüz bu konularda yeniysen SQL biraz ağır gelebilir internette ve bu siteden gerekli dökümanları araştır bulup öğrenmeye çalış sonra basit açıklarla kendini denemeye başla ilerde hazır olduğunu hissettiğinde daha zor açıklara başla SQL ye yani örneğin sana şimdilik thebox açığı uygun olabilir Dot Nuke gibi açıklarda başlangıç için ideal..

sonra shell site atıldığında açık bulmaz senin bulduğun açıkla shell sayesinde server'a ulaşabilirsin sonrası sana kalmış zaten başarılar..

birde öyle acele etme öğrencem diye bu işler uzun yıllar ve fazlasıyla tecrübe istiyor..
 

RPQ_FreaKy

Üye
1 Eyl 2010
63
0
Tşkr Ederim BeyLer Yardımlarınız İçin.. Peki Bi Sorum Daha olucak hack işlerine başlamam için ilk neyi bilmem neleri öğrenmem gerekiyo.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.