slowloris işe yaramıyor yardım

baba hack

Katılımcı Üye
26 Ara 2015
258
0
arkadaşlar slowlorisi dosru kullanıyorum ama ben de ki pc de kapalı başka pc de açık yardım işe yarar ddos programı varsa c# yada vb kodlarını atarmısınız:RpS_mellow:
 

Zaphkiel

Uzman üye
7 Tem 2015
1,343
0
Diğer dos larda aynısını yapacaktır. Bir Süre sonra çöker o direk çökertmeyi zaten bekleme kardeşim :) bazı sitelerde 1-2 saat bazı sitelerde 4-5 saat bazı sitelerde gün boyu yada daha fazla sürebilir. Sabır :)
 

Zaphkiel

Uzman üye
7 Tem 2015
1,343
0
sagolasın kardeşim yani beklemem lazım belli biyerden sonra diyosun her tarafta kapanacak

Aynen kardeşim :) Her saldırının bir gücü var tabi sanal saldırı sunucusu alıp 1gbit lik saldırı yaparsan o site kolay kolay dayanamaz saldırına :D buda daha hızlı çökertmen için bir yöntem :) İstersen özele gel bir site belirleyelim beraber saldıralım yavaş yavaş çöktüğünü sende görürsün :)
 

Zaphkiel

Uzman üye
7 Tem 2015
1,343
0
dostum peki slowloriste belli bir süre saldırı yaptıgında kapanıyor dime

Evet, tabi sitenin gücüne de bağlı :) Örneğin gidip facebooka saldırırsan adamlara sinek vızıltısı gibi bile gelmez :D Ve bi süre saldırırken ilk çırpınır biraz bazen zaman aşımına uğrar. Sitenin ne durumda olduğunu görmek için Cmd > netstat -n 9999 yazabilirsin. Zaman aşımına uğradı dediğinde siteye ulaşamamıştır. Bu git gide artmaya başlar zaten. En son hiç kimse girememeye başlar. Sunucu tamamen DOWN olduktan sonra birazdaha saldırmaya devam edersen veritabanıda patlayabilir.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.