Takip edilemeyen bir hacker saldırısı yapmak mümkün mü

Ghost Killer

Özel Üye
13 Ocak 2019
11,238
7,708
Saldırı yapılabilir ama yakalanmam diyemezsiniz. Çünkü dünyanın en büyük ve en derin ransomware grupları bile ifşa edilip evlerinde paket oldular. Hiçbir sistem güvenli değildir.

Bu tarz saldırılar yapıp yakalananları aklımızdan çıkarmamakta fayda var.
 

BÜRKÜT'

Basın&Medya Lider Yrd.
8 Kas 2021
3,007
3,952
İnternette %100 anonimlik sağlanamaz, aklına gelebilecek her yer log kayıdı tutmakta. Yani bu da demek oluyor ki hiç kimsenin takip edemeyeceği bir saldırı yapamazsın. Aldığın önlemler sadace bulunma süreni uzun tutar ama er yada geç bulunursun.
 

oritmik

Yeni üye
5 Ağu 2022
30
9
Öncelikle merhaba değerli üye;

Anonim kalmak için yapacağınız işlemler sadece sizin bir tık daha geç bulunmanızı sağlar. Bu yüzden illegal değilde legal yollar ile işler yaparsanız kendinizi daha çok geliştirmiş olursunuz. Bunuda tabi yapabileceğiniz kurumsal işler var.ç

İyi forumlar dilerim.
Varsayalım Tüm önlemler alınıp bir karavan ile konumumu değiştirip işlemi yaptığım pc de kaçak olsa o pcyide yok etsem yinede yakalanır mıyım ki
 

kurononyanko

Katılımcı Üye
6 Şub 2022
534
397
mümkün dense yapacak mısın?
Ben anlamıyorum bu beyinlerinizi.
Nasıl desem, okyanusa dışardan bakıyorsun ve içindekileri söylüyorsun. Ahtapot var, deniatı var vs. Yani dışardan bakıp bildiğin kadarıyla yorumluyorsun ve okyanusun içine girdiğinde daha adını bile bilmediğin, ilk defa göreceğin canlılar olacaktır. Bu soru şekli bu örneklemeye benziyor.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.