TTNET Kullanıcı Adı.

ProfPb

Üye
16 Eki 2014
237
0
TTNET Kullanıcı Adı Ve Şifremi Unuttum TTNET ' i Aramadan Nasıl Öğrenebilirim ? Modem Arayüzüne Erişmek için Gereken Kullanıcı Adı Ve Şifreyi ? :RpS_thumbsup:
 

SADIKTURK

Yeni üye
2 Ocak 2015
23
0
modem arayüzüne girmek istiyorsan ttnet isim ve şifren gerekmiyor. eğer modem arayüzüne girmek için daha önce şifre değiştirdiysen reset at ve büyük ihtimal modemin altında yazan isim ve şifreyi kullan. modem aldında yazmıyorsa admin admin veya admin 12345 vs. gibi internetten bulabileceğin basit isim ve şifrelerden birisi ile modem arayüzüne girebilirsin. hedefin ttnet sitesindeki hesabına giriş yapmaksa ki hiç bir işine yarayacağını sanmıyorum ben altı yıldır üyeyim kotam varken bir kaç kere giripçıkmışımdıro kadar. iyi forumlar
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.