TurkHackTeam T-Shirt Anketi

THT T-Shirti Alırmısınız?

  • Kesinlikle Alırım.

    Oy: 27 62.8%
  • Param Olursa Alırım.

    Oy: 11 25.6%
  • Almayı Düşünmüyorum.

    Oy: 5 11.6%

  • Kullanılan toplam oy
    43

OnLy

Emektar
26 Ara 2005
836
35
Ötüken
Güzel bir düşünce seninde söylediğin gibi daha önceden bu bircok kez konuşuldu fakat. T-shirt satımı sırasında problemler olabılır.

Her alırım diyen 'de almıyor buda bir gercek onu söyleyim.
Grafik anlamında sıkıntı olmaz grafikerimiz mevcut . Baskı ıcın Kalıte dızaynlar cıkartır.

100've üzeri olmadan baskı yapılmasın . Ki bu sayı bile azdır .Ayrıca bir hesap numarasına toplu para yatımı söz konusu oldukdan sonra basıma gecılır..

Önce para toplanır. Bilgiler alınır ondan sonra belirtilen adreslere gönderilir.
Bunu 'da üdy ' yönetim yapabilir. Güven acısından bu önemlidir. Cünkü a üyesi örneğin t-shirt almak ister ama b üyesi olan sana güvenipte parasını yollamak istemez..

Oyüzden genel bir yogunluk olursa ve üdy' uygun görurse bu olabilir.. Tabi bunun haricinde basım yapmak ıstersenız kendi aranızda yıne yapabılırsınız fakat .. Turkhackteam ' bilgisi dahilinde Telif Haklarımız saklıdır :)...

İzin olmadan coğaltılması Umumi olmayan yerlerde giyilmesi kesinlikle yasaktır :)

Bakalım yogunluga göre planlar deişir ;)

Bunu Bir konu olarak değil,
Bir Anket Haberi olarak yapılsa görsel olarak daha çok ilgi çeker ( Ana sayfaya )

bununla birlikte talep çoğalır. Ve genel olarak 100+ değil 1000+ kişiye hitaben ulaşılabilir
 

TurKHacK01

Katılımcı Üye
30 Eyl 2009
929
0
ÖzeL HarekaT '
ArkadaşLar .. caLLouS Abi Çok haKLı .. 20 tL için Akşama Kadar Ter DökenLer var.. maLiyet Biraz Düşerse Eminim ki Herkes aLacakTır .. Ben bu ForumLa Gerçekten gurur duyuyorum .. t-shirtini Giymektende gurur duyarım .. Ama Dediğim gibi Sizden Ricam (Eğer mümkünse) aLamayacakLar için Fiyatı biraz Düşürmeniz ...

Ha bu arada ben kesin alırım :D
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.