Vbox Hakkında

14 Ocak 2018
92
0
Merhaba Arkadaşlar, Bugünkü Vbox ile Yardım İsteyişimin 2. Konusu Arkadaşlar Ben Vbox,u İlk İndirdiğim Gün Ardından Hemen Linux Kurdum Sorunsuz Bir Şekilde Kurdum. Ardından Windows 10 Kurmaya Çalıştım İçe Aktarma Hatası Aldım. Onu Geçtim Şimdi Sorunsuz Kurduğum Linux,u Açıyorum Oturum açma Başarısız Diyip Attı. Araştırma Yaptım Videoda Vbox,u Sil Pc yeniden Başlat Ve Vbox,u Tekrardan İndir Dedi. Aynı Şekilde Yaptım Ama Nafile. Sonra Bir An Düşündüm Linux,u Vbox,tan Tamamen Siliyim Yükliyim Diye Sildim Tekrar Kurmaya Çalışıyorum Amma Velakin Şimdi Linux,ta Windows 10 Gibi İçe Aktarma Başarısız Hatası Veriyor. Abilerim Kardeşlerim Rica Ediyorum Bilgisi Olan Varsa Yardım Etsin Bıktım Usandım bu Windows 10 Ve Linux,la Uğraşmaktan.

Arkadaşlar Şuraya Bir Ekran Fotoğrafı,da Koymak İstiyorum. Lütfen Yardım Edin.
NDobPa.png



 
Moderatör tarafında düzenlendi:

Ariss

Kıdemli Üye
8 Mar 2016
4,583
114
uzay
Çok karışmış ne var ne yok hepsini güzelce silip, kaldırıp tekrar kuramazmısınız. Yazınızı okurken bile ben daraldım çok karışmış, bayada uğraştırmış sizi
 
Son düzenleme:
14 Ocak 2018
92
0
merhaba

Çok karışmış ne var ne yok hepsini güzelce silip, kaldırıp tekrar kuramazmısınız. Yazınızı okurken bile ben daraldım çok karışmış, bayada uğraştırmış

Öncelikle Tavsiyeniz İçin Teşekkür Ediyorum. Hocam Uğraşırım Sorun Değil Ama İlk gün sorunsuz şekilde kurulan makine neden şimdi hata veriyor onu çözemedim.
 
14 Ocak 2018
92
0
merhaba

Dostum iso dosyani degistirmegi denedin mi ?

Buyur virtualbox icin tasarlanan kaali linux isosu : TIKLA VE DİREK İNDİR

Bunu indirdikten sonra direk olarak cift tikla ustune seni virtual boxa yonlendirecek


Hocam Öncelikle Tavsiyeniz için teşekkür ediyorum. Bendeki Dosya İle Sizin Attığınız Dosya Aynı .ova Hocam İlk Gün Sorunsuz Çalışan Makine neden hata veriyor onu anlayamadım.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.