Web Tasarimci ariyorum !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HeRGeLe93

Yeni üye
4 Eki 2010
21
0
Selam arkadaslar benim bir projem vardi ve bu projede bana yardim etmek isteyeler yada ortagim olmak isteyenler varsa burda lütfen söylesinler yada pm atsinlar cünkü bedavadan para kazanabiliriz.

Ben bir Futbol oyun sitesi acmak istiyorum Online Football Manager gibi internette oynanan oyun. Simdi bir site verirdim onun gibi diye ama yasak oldugu icin vermiyorum isteyenlere pm atabilirim.
Site + Host hersey benden ama icine o oyunu kurmakda yardim edecek birileri gerekiyor bana. Bu isden iyi anlayanlar varsa bunu yapabilirim diyenler lütfen bana söylesinler. Bu isde gercekten cok büyük paralar dönebilir hele hele büyük bir reklam yaparsak. Reklamlarida ben yaptiracagim tek icine o oyunu kurmak kaldi. Dedigim gibi ortagim olan varsa yazabilir.

TABIKI Turckhackteam reklami sitemizde yapilacaktir. SItemiz Turckhackteam tarafindan korunuyordur diye tabiki izin verirlerse Adminler neyi...

Saygilarimla Mehmet
 

baryon

Uzman üye
7 Eyl 2008
1,685
0
arkadaşım bu tür siteler yapmak öyle ha diyince olmaz bunun için çok iyi bilen en az 50 kişiden oluşan bir ekip gerekli ve de tabi bunları yapması zor olduğundan herkez yapmak istemez bu tür siteleri yapması ve yaptırması çok zor ve güç ister.
 

artun1453

Yeni üye
8 Eyl 2008
1
0
zor diye bir şey olmaz arkadaşlar adamın iştahını öldürmeyin.valla bana görev verirseniz sevinirim.bu işte çok fazla iyi değilim ama azmin elinden birşey kurtulmaz.
 

ekinci7708

Yeni üye
25 Eki 2009
34
0
zamanında metin 2 kurmayada öle diyolardı bu işler zor kimse yapamaz diye şimdi öönüne gelen vps php server açıyo zamanı gelince yapanlar çıkar sende oralardan ögrenirsin
 

HeRGeLe93

Yeni üye
4 Eki 2010
21
0
elimde nasil sitenin olacagi bir site var yani onun gibi olursa yeter system olarak.. design olmasada yeter.. tek o oyun gibi olsun .. www.teamfight.net
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.