webcam iLe gizLİ ÇEkim yApıN..

sLayEr

Özel Üye
2 Ara 2006
781
5
İstanbul
Evet arkadaşlar bu müthiş web cam uyumlu bir program..Bazı kişiLer BuNu GüvenLik iÇin kuLLanır kiMisi gizLi Çekim iÇin tabi her ZamaN oLduğu Gibi kişiDen kişiye ihtiyaçLar deği$iyor.ProGram %100 TürK yapımıDır.
O kaDar ç0k özeLLiği vArkı bütün istekLeri karşıLar cinSteN yapMadığı $ey yok nerdeyse
Örnek oLarak Web cameraLı bir bilgisayarLa neLer yapılabilir:Siz dışardayKen odanıZa kimLer girmiş görmek istiyorsunuz mesela? pc'yi aÇıp SharKı çalıştırın..Göz işaretine basın we iSteDigiNiz yere gidin..ak$am geLdiğiNizde sadece odada haraket oLduğu anların video görüntüLerin..

Crack dosyasını kurulumdan sonra pRoGram FiLestaki klasörün içine atıp start yapın daha sonra programı çalıştırın sizden serial isteyecektir.. oraya 1233456789 yazın.. ikikez soracaktır ikisindede aynısını yapın.. artık kullanıma hazır..

SharK
CRACK
 

netkolik86

Yeni üye
17 Ocak 2007
1
0
e bilgisayar akşama kadar açık mı olacak ???
istemez kardeşim odada ne olmuş gözlicem diye elektrik paramı ikiye katlayamam
ama yine de teşekkürler
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.