Whatsapp Grubuna Nasıl Sızarız ?

sαw

Katılımcı Üye
18 Ocak 2019
593
8
Antalya
Öncelikle Merhaba Kardeşlerim . Bir whatsapp grubundan küfür yiyerek atıldım . Bu gruba geri nasıl girerim mesela admine link atsam gruba girsem vb. Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler kardeşlerim .:eek:pcuk
 

wh0ismrrobot

Uzman üye
1 Ocak 2019
1,332
3
İstanbul
Gruba Üye Olan Birine Farklı Cihazdan Sosyal Mühendislik Yeteneğinizi Kullanarak WhatsApp Davet Linkini Alabilirsiniz Ama WhatsApp Grubuna Tekrar Girdiğinizde Orda Normal Numaranızın Gruba Katıldığı Gözükeceği İçin Tekrar Atılmanız An Meselesi.
 

sαw

Katılımcı Üye
18 Ocak 2019
593
8
Antalya
TextNow Programı İle +752 ile başlayan u.s.a , kanada numaralarıyla fake numaraya ulaşabilirsin .
NOT: Whatsapp bu sahte numaraya sms yollamaz 1.5 dakika bekle ve arama özelliğini kullan .
 

Konce

Üye
11 Ağu 2018
233
1
Edirne
Merhaba

Fake numara almak için sana Safe UM uygulamasını öneririm.

İNDİRMEK İÇİN;

PlayStore
AppStore
WindowsPhoneİçin

Uygulamayı indirdikten sonra eğer android kullanıyorsan sana önerim whatsapp business olacaktır.Tabi sen normal whatsapp'tan da yapabilirsin.

NOT:Sadece kayıt olurken doğrulama kodunu sesli olarak isteyin (sms gelmediği için).

İYİ GÜNLER...
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.