Windows 10 oturum paralosı açma ?

eflami

Yeni üye
12 Ocak 2016
8
0
Windows 10 oturum paralosı açma için verebileceğiniz bilgi, tavsiye her şeye açığım şuanda.
Hedef bilgisayarda inanılmaz seyler gizlendiğini ve hatta aldatıldığımı kesin olarak biliyorum ama bunu henüz kanıtlayabilmiş değilim. resim ile keylogger atmayıda düşünüyorum bir yandan ama bu windows 10 paralosını girmek zorunda olmadan nasıl bilgisayara erişebilirim bilen varsa gerçekten yardımcı olsun şuan llütfen :RpS_unsure:

hem kızım, hem de tecrübesizim bu konularda. azıcık. ama öğrenip deneyebilecek kadar da kendime güveniyorum. valla hiç alakam olmadığı halde bu sitede 5 gündür takılıyorum yazdıklarını okuyorum ve ilgimi de çekiyor.. 3 tane facebook elimdeydi geri verdim.. çünkü amacım sadece sevgilimin bilgilerine ulasmak. neyse çok uzattım bak. lütfen yardım edebilecek olan, ya da ''bak şunu da yapabilirsin onun yerrine'' diyebilecek varsa dinliyorum ve takipteyim.

teşekkürler...
 

Stabil07

Katılımcı Üye
31 Ağu 2014
293
0
İstanbul
kardeşim windows 10 daki parola genellikle sisteme baglı olan e posta oluyor çünkü hesaplara girdiginizde bi hesap ekle diyor ordan ekleyince parola girdiginizde bazen windows 10 noun parolası e posta şifrenizle aynı olabiliyor e postayı almaya çalış yada yerel hesap ile girdiysede şifre kırıcı şeyler vradır dene
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.