windows 7 sıfırlama

TimuHack

Uzman üye
15 Mar 2017
1,856
5
New York
youtube google da araştırdım herkes denetim masasından işte bir yer varoraya bas diyor sonrada kurtara bas diyor gelişmiş seçenekler sonrası da işte öyle gidiyor ama yorumlar olumsuz korkuyorum hani profesyonel biri varsa yorum olarak yazarsa yapmam gerekeni cd siz flash belleksiz sadece pc sıfırlanacak dosyalar gidecek .
 

jGozluk

Uzman üye
24 Ağu 2017
1,927
4
Russia
Merhabalar;

Size önerim belirli bir geri dönüş noktası yaratınız önceden farklı sorunlar çıkıp sıfırlanmayabilir ve ortada kalabilirsiniz bu video size yardımcı olacaktır

[ame]https://www.youtube.com/watch?v=m_HEOzY9_NM[/ame]
 

ZuL-RaA

Kadim Üye
9 Ara 2017
5,550
837
Semerkant
Format atmanı tavsiye ediyorum.
İstemiyosan.
Başlata tıkla yedekleme ve kurtarma yaz ilk çıkana tıkla.
En erken tarihi ordan seç.
Yani ilk zamanı seç.
Daha sonra geri yükle de.
Sorun çıkmaz.
 

akabedesing

Katılımcı Üye
17 Eyl 2012
848
0
İstanbul
dostum boş yorum yapmaak istemem ama format atman daha iyi olur en azından windows içine giren virusler var trojende öyle yapannlar var dosyalarını düşünmüyorsan bence format atman daha mantıklı olur
 

PALA

Özel Üye
26 Mar 2018
12,753
33
Merhabalar,

Açıkçası o tarz sıfırlama gibi işlere girişmeni tavsiye etmem. Windows'un istediğin bir iso dosyasını "Window iso downloader" ile indir. Akabinde rufus ile yazdırıyorsun. Bios'a girdikten sonra boot menüsünden usb belleği ve CD'yi ilk sıraya çekiyorsun ve kurulum başlıyor.

Windows iso downloader;

https://www.gezginler.net/indir/windows-iso-downloader.html

Rufus;

https://www.gezginler.net/indir/rufus.html

Format atma hakkında rehber videolar;

[ame]https://www.youtube.com/watch?v=c4fQMtE9eEQ&t=2s[/ame]

[ame]https://www.youtube.com/watch?v=w54dSdLgvbc&t=3s[/ame]

 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.