Winrar programında küçük bir değişiklik

haruka

Yeni üye
28 Ocak 2015
20
0
Üstüne alınan herkeze Selamun Aleyküm.

winrar programı üzerinde bir değişiklik yapmak istiyorum.

öncelikle ben nedenini söyliyeyim. winrarda şifre kımayı deniyorum ama beremedim, daha doğrusu şifrenin uzunluğu ne kadar büyükse artık kırılmıyor 2 ay bekle diyor. (2 ayı bırak PC 5 dk açık bırakamam) o yüzden bende şöyle bir yol düşündüm.

winrar programı üzerinde biraz değişiklik yapıcam. yapıcağım değişiklik şöyle...

winrardaki şifre ekranı gelince atıyorum

string a = "";
if(şifre == a)
{şifreyi girdi bu yüzden gösteriyor}

ama ben şöyle bir değişiklik istiyorum

string a = "";

if(şifre != a)
{şifreyi girmedim ama göstermeyi başardım.}

kısacası şifre ekranındaki şifre doğruysa göster kısmını şifre doğruysa değilse göster olarak değiştirmem lazım bu sayede şifre girmeden winrardaki dosyayı çıkartabileceğim.

ama bunu yapamıyorum. bir çok program denedim ama yapamadım birazyardım edebilirmisiniz.

hatta mümkünse böyle bir program varsa onu atabilirmisiniz.
 

haruka

Yeni üye
28 Ocak 2015
20
0
Ben tam konuyu anlamadım kardeşim. Sen winrar'ın şifresini mi kırmak istiyorsun?

evet kırmak istiyorum ama bu bildiğiniz programlarla değil zaten onlarla denersem 2 ayımı alıyor.

hex ile aramayı denedim bir şey çıkartamadım. yada ben hex ile ilgili bir şey bilmiyorum o yüzden bir şey grememişimdir.

ama konuyu anlamışsın. Winrar'ın şifresini kırmak istiyorum o yüzden şifreyi bumaya çalışacağıma direkt olarak winrar'ın içindeki şifre mekanizmasını değiştirerek yanlış girdiğimde mekanizma şifreyi doğru olarak kabul edip winrar'dan arşivi çıkartıcak.
 

Necromancy

Katılımcı Üye
9 Şub 2015
713
1
C:\sqlmap
Öneri verebilirim winrarin çalişma mantiğini değiştirmeye çalişmak yerine şifreyi kirmayi daha iyi araştir :)
Ben bir çok konu okumuştum araştirirsan başaracağina inaniyorum
 

haruka

Yeni üye
28 Ocak 2015
20
0
Walla hocam adam şifreyi ne kadar uzun yamışsa kırması da zaten o kadar uzun sürüyor 3 ay ne demektir ya. tam 3 ay bekle diyor. adam şifreyi de vermiyor. biraz araştırmak lazım dediğiniz gibi.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.