Ya şikayet ettikleri sen olursan ?

izmiragasi

Katılımcı Üye
18 Ağu 2015
474
0
İzmir
Size ne oluyor ki, Allah yolunda ve: "Rabbimiz, bizi halkı zalim olan bu ülkeden çıkar, bize
Katından bir veli (koruyucu sahib) gönder, bize Katından bir yardım eden yolla"
diyen erkekler, kadınlar ve çocuklardan zayıf bırakılmışlar
adına cehd (gayret, çaba) etmiyorsunuz?
(Nisa Suresi, 75)

[ame]https://www.youtube.com/watch?v=cOttfAzeZEo[/ame]

Allah Kuran'da "... Eğer siz bunu yapmazsanız (birbirinize yardım etmez ve dost olmazsanız) yeryüzünde bir fitne ve büyük bir bozgunculuk (fesat) olur." (Enfal Suresi, 73) ayetiyle yeryüzünde bozgunculuğun son bulması için iman edenlerin birbirleriyle dost olmaları, ittifak etmeleri, birlik ve beraberlik içinde olmaları
gerektiğini bildirmiştir..

Ya dostum gel dualarımızla hatırlıyalım Çeçenistanı Filistini Doğu Türkistanı
Dualarımıza katalım Bosnayı Sudanı Afganistanı neden susarın elinden bir şey gelmiyorsa duandan büyük silahın yar ve yardımcınmı varki kullanmak istemezsin.
Ya kardeşim düşünsene şikayet ettikleri ya sen ya biz olursak.
Susma her yerde akan kanı unutma , unutturma .

 

KoDa

Uzman üye
14 May 2016
1,438
1
127.0.0.1
Eline sağlık güzel konuya değin mişsin "ağladım" ve onlara dua edicem diye kendime söz verdim :)
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.