Yurd dışından Türkiye’ye para transferi nasıl yapılır?

Vrm

Üye
28 Mar 2020
83
2
Merhabalar bildiğiniz üzere paypal gibi herkes tarafından kullanılan büyük bir platform yıllar evvel kapandı. Sorum ise acaba yurdışından birinin bazı yollarla ibanıma para atma olayı olur mu? Yada sizin bildiğiniz bir yöntem var mı?
 

alexandru41

Katılımcı Üye
17 Nis 2015
858
0
25
Untd.Kingdom
TransferWise diye bir uygulama var başarılı bir uygulama tavsiye ederim. yabancı kardınız ıle dırekt olarak ıban a transfer ıslemı gerceklesıyor lakin bırkac gun surebılıyor paranın transfer olması.
 

Edros Detretus

Kıdemli Üye
25 Haz 2009
2,456
31
/var/named
Western Union uluslararası para transferinde sıkça kullanılıyor fakat daha detaylı bilgi almak için kullandığınız bankanın (halk, ziraat, iş vs.) müşteri hizmetlerini arayıp detaylı bilgi edinebilirsiniz.
 
23 Mar 2018
104
0
OğuzKağandan
en sağlıklısı transferwise diğerlerine bahane üretiyorlar western dediğinde 1 ton bahaneyle karşılaşırsın banka kapalı corona var bilmem ne diye yalan söylerler transferwiseda yalan söyleme imkanı yoktur kart olmayan bankalardan bile banka hesap bilgileriyle ppara gönderebiliyor ve westerndeki kadar kesime uğramazsın western bildiğin 25 30 dolar cukkalıyor
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.